Friends Heartlake Skole - 41682

Oplev den perfekte skoledag på Heartlake skole. Hent alle dine ting i dit skab. Brug håndsprit på badeværelset, så dine hænder er helt rene før timerne. Tag med Olivia i fysiklokalet, og undersøg en mariehøne. Mal et stilleben i billedkunst. Bliv venner med den nye dreng Julian, mens I spiser sandwiches i kantinen, og tag ham med ud for at spille lidt basket i gården. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Oplev den perfekte skoledag på Heartlake skole. Hent alle dine ting i dit skab. Brug håndsprit på badeværelset, så dine hænder er helt rene før timerne. Tag med Olivia i fysiklokalet, og undersøg en mariehøne. Mal et stilleben i billedkunst. Bliv venner med den nye dreng Julian, mens I spiser sandwiches i kantinen, og tag ham med ud for at spille lidt basket i gården.
  • Den flotte 2-etagers Heartlake skole (41682) er fyldt med kreative detaljer, så børn kan få timevis af sjov med at genskabe deres perfekte skoledag sammen med LEGO® Friends Olivia.
  • Sættet indeholder 3 minidukkefigurer, bl.a. den nye dreng Julian og en lærerfigur. Modellen rummer også 3 klasseværelser, der kan bygges og udforskes, samt en kantine, skabe, toilet og skolegård.
  • Dette store LEGO® Friends legesæt indeholder timevis af sjov med at lege skole. Sættet er fyldt med elementer, der kan sætte gang i legen, og er fantastisk til at bygge på egen hånd eller til at nyde sammen med familie og venner.
  • Skolen omfatter 605 elementer og rummer en berigende byggeoplevelse for børn fra 6 år. Sættet er den perfekte jule- eller fødselsdagsgave til børn, der elsker at udspille historier fra virkeligheden.
  • Modellen er over 17 cm høj, 25 cm bred og 9 cm dyb og bygges på en robust plade. Den er en imponerende udstillingsgenstand.
  • Dette LEGO® Friends sæt omfatter masser af fantasifulde elementer, f.eks. kreative rekvisitter til dramatimen, musikinstrumenter, en mariehøne, der kan studeres under mikroskopet, samt pensler, maling og et staffeli.
  • Spisebordet er hængslet, så det svinger ud af kantinen. Dermed kan børn nemt udspille historier om venskaber i spisefrikvarteret.
  • Introducer unge til en verden af Heartlake-legetøj. De kan finde smarte fartøjer, realistiske bygninger og helte fra hverdagen – perfekt til børn, der elsker at udspille scener fra virkeligheden.

Produktdetaljer

Reference:5712874484699

ANDRE KØBTE OGSÅ