Duplo Rumfærgemission - 10944

Dette børnevenlige legetøj med rumtema har det hele. Små rumrejsende kan rejse ind i et univers af ubegrænset leg med forældre og legekammerater, mens de bygger rumfærgen, sender astronauter ud i rummet og udspiller endeløse historier om udforskning og opdagelse. Når børns fantasi fører dem bort fra denne verden, styrker de deres kognitive tænkning, rumlige orienteringsevne og finmotorik. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Dette børnevenlige legetøj med rumtema har det hele. Små rumrejsende kan rejse ind i et univers af ubegrænset leg med forældre og legekammerater, mens de bygger rumfærgen, sender astronauter ud i rummet og udspiller endeløse historier om udforskning og opdagelse. Når børns fantasi fører dem bort fra denne verden, styrker de deres kognitive tænkning, rumlige orienteringsevne og finmotorik.
  • Forkæl en spirende astronaut med LEGO® DUPLO® By-sættet Rumfærgemission (10944). Dette alsidige legesæt kan inspirere til timevis af fantasifuld rolleleg og kan styrke børns fysiske og mentale udvikling.
  • Indeholder figurer af mandlig og kvindelig astronaut, en rumfærge, der kan bygges og har en krop, som kan åbnes, drejelige hjul, en flytbar stige samt en buggy med hjul og en drejelig radar øverst.
  • Børn udvikler deres kognitive tænkning, rumlige orientering og finmotorik, når de udforsker et uendeligt univers af ubegrænset leg.
  • Denne børnevenlige legetøjsrumfærge er en udenjordisk overraskelse til førskolebørn fra 2 år. Den vil være en perfekt gaveidé til et barn til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning.
  • Over 20 cm høj, 15 cm bred og 9 cm dyb. Legesættet kan opstilles på mange forskellige måder og er nemt at kombinere med andet LEGO® DUPLO® By-legetøj.
  • Byggevejledningen omfatter en sjov billedhistorie med modeller fra sættet, der giver den kreative byggeoplevelse og fantasifulde leg en ekstra dimension.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer, der inspirerer til ubegrænset og udviklende leg, som forældre kan nyde sammen med deres små guldklumper.
  • LEGO® DUPLO® legesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1969.
  • LEGO® DUPLO® klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder de mest krævende standarder for børns sikkerhed.

Produktdetaljer

Reference:5712874487225

ANDRE KØBTE OGSÅ