Duplo Pizzabod - 10927

Nyd rolleleg med pizza! Det er den sjove mad, som alle børn genkender. Med denne seje Pizzabod kan børn være med til sjove hverdagsoplevelser ved en pizzabod fra gadebilledet. Der er endeløse historier at udspille: Hjælp kokken med at holde pizzaen op for at tiltrække kunder, servér pizza ved bordet, sæt kokken på stolen, mens han spiser sin yndlingssnack ... pizza! Der er altid travlt i pizzaboden! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Nyd rolleleg med pizza! Det er den sjove mad, som alle børn genkender. Med denne seje Pizzabod kan børn være med til sjove hverdagsoplevelser ved en pizzabod fra gadebilledet. Der er endeløse historier at udspille: Hjælp kokken med at holde pizzaen op for at tiltrække kunder, servér pizza ved bordet, sæt kokken på stolen, mens han spiser sin yndlingssnack ... pizza! Der er altid travlt i pizzaboden!
  • Den alsidige LEGO® DUPLO® Pizzabod giver småbørn, forældre og omsorgspersoner masser af sjov rolleleg at dele sammen. Dette legetøj er et ideelt LEGO startsæt, der er fyldt med legende læring, som børn kan nyde.
  • Mens pizzakokken tilbereder en lækker pizza i sin legetøjsmadbod, ser en sød hund håbefuldt på. Pizzaboden er farverig og moderne, har en trælignende disk og omfatter en menu, bord, stol – og pizza!
  • Små børn udvikler finmotorikken og styrker de sociale og følelsesmæssige færdigheder, når de bygger, leger, ombygger og leger igen med dette travle madlegesæt. Tilbered og servér lækker pizza. Fortjener hunden en skive?
  • Drenge og piger vil elske at udspille fantasifulde historier med denne sjove Pizzabod. De serverer rolleleg hele dagen i denne sjove minirestaurant! Fremragende gave til små børn fra 2 år.
  • Pizzaboden er over 11 cm høj, 9 cm bred og 7 cm dyb. Dette tilpasningsvenlige legesæt kan uden problemer kombineres med andre LEGO® DUPLO® sæt for at give børn endnu flere lege- og læringsmuligheder.
  • Dette læringslegetøj til småbørn og førskolebørn bruger ingen batterier – så den madglade morskab slutter aldrig! LEGO® DUPLO® fysisk legetøj kickstarter små børns kreativitet, fantasi og praktiske tankegang.
  • En enkel, klar vejledning sikrer, at børn kan skabe og nyde dette børnevenlige LEGO® DUPLO® legetøjspizzeria med det samme. Og jo mere de leger, jo flere spændende nye muligheder kan deres fantasi finde på.

Produktdetaljer

Reference:5712873300099

ANDRE KØBTE OGSÅ