Duplo Minnies Hus Og Cafe - 10942

Unge fans af Minnie Mouse og Andersine And kan få del i Disney-magien med dette fysiske legesæt med hus og café. Det er fyldt med sjove funktioner, detaljer og fantastisk tilbehør, som kan inspirere til endeløse historier og legende læring. Uanset om der skal serveres te og vafler, passes blomster eller planlægges en soveaftale, stopper den sjove leg aldrig med Minnie og Andersine. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Unge fans af Minnie Mouse og Andersine And kan få del i Disney-magien med dette fysiske legesæt med hus og café. Det er fyldt med sjove funktioner, detaljer og fantastisk tilbehør, som kan inspirere til endeløse historier og legende læring. Uanset om der skal serveres te og vafler, passes blomster eller planlægges en soveaftale, stopper den sjove leg aldrig med Minnie og Andersine.
  • LEGO® DUPLO® iale, følelsesmæssige og finmotoriske evner, mens de leger.
  • Legesættet blander fysisk, kreativt byggeri med Disney-magi og skaber et miljø med muligheder for rolleleg for børn fra 2 år.
  • Det alsidige legesæt er over 22 cm højt, 38 cm bredt og 22 cm dybt. Det kan ombygges efter ønske og rummer uendelige legemuligheder.
  • Masser af tilbehør – bl.a. cupcakes, vafler, tekande, vandkande, kost, brød og en køkkenmaskine – inspirerer til sjove historier, f.eks. morgenmad med en ven eller pasning af blomsterne.
  • Trinvis, trykt vejledning gør det nemt for forældre at dele en fornøjelig byggeoplevelse med deres barn.
  • Alle LEGO® DUPLO® 1969.
  • LEGO® DUPLO® klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produktdetaljer

Reference:5712874486082

ANDRE KØBTE OGSÅ