Duplo Mickey Og Minnies Fødselsdagstog - 10941

Introducer førskolebørn til sjov med tal, kreativt byggeri og Disney-magi! Der er masser af sjove udviklingsaktiviteter med Mickey Mouse, Minnie Mouse og Pluto ombord på fødselsdagstoget. Små børn kan træne finmotorikken ved at stable talklodserne, sætte gang i kreativiteten ved at udsmykke vognene og opbygge sociale færdigheder gennem Disney-inspireret rolleleg. Sørg for at komme med ombord på Disney-legetoget! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
224,96 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-5 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Introducer førskolebørn til sjov med tal, kreativt byggeri og Disney-magi! Der er masser af sjove udviklingsaktiviteter med Mickey Mouse, Minnie Mouse og Pluto ombord på fødselsdagstoget. Små børn kan træne finmotorikken ved at stable talklodserne, sætte gang i kreativiteten ved at udsmykke vognene og opbygge sociale færdigheder gennem Disney-inspireret rolleleg. Sørg for at komme med ombord på Disney-legetoget!
  • LEGO® DUPLO® ǀ Disney Mickey & Minnies fødselsdagstog (10941) er et byggelegesæt af høj kvalitet til førskolebørn, fyldt med udviklingsaktiviteter, fantasifulde legemuligheder og Disney-magi!
  • Indeholder de ikoniske Disney-figurer Mickey Mouse, Minnie Mouse og Pluto, et bygbart tog i 3 sektioner, bygbar fødselsdagskage med lys, 5 stabelbare talklodser og tilbehør.
  • Små børn udvikler finmotorikken, når de bygger og leger med toget, lærer at genkende tal, når de stabler klodserne, og udvikler social og følelsesmæssig forståelse, når de udspiller rollelege med Disney-figurerne.
  • Til alle fra 2 år. Denne iøjnefaldende gave vil gøre ethvert barns fødselsdag til en fest, de sent glemmer.
  • Toget er over 15,5 cm højt, 35,5 cm langt og 13,5 cm bredt. Dette alsidige, småbørnsvenlige byg selv-legetøj kan leges med på en lang række underholdende måder.
  • Professionelt designet med elementer, der er nemme for små hænder at samle op og sætte sammen, og sjovt tilbehør, der inspirerer til rolleleg: en guitar, fleksible balloner, gaver og Minnies stofkjole.
  • Enkel vejledning gør det nemt for forældre at dele en fornøjelig byggeoplevelse med deres barn.
  • Alle LEGO® DUPLO® l Disney byggelegesæt er professionelt designet med fantasifulde detaljer og velkendte figurer, så forældre og børn kan nyde endeløs leg og dele udviklingsmæssige milepæle.

Produktdetaljer

Reference:5712873989409

ANDRE KØBTE OGSÅ