Duplo Bulldozer - 10930

Se din lille bygningsarbejder bruge sin finmotorik til at køre bulldozeren til byggepladsen og hæve og sænke kampestenen i skovlen. Pas på – den kampesten revner og åbner sig! Med så meget fantasifuld, fysisk leg at udforske lærer denne søde, bevægelige bulldozer og arbejderfigur børn, hvordan man overvinder udfordringer og får arbejdet gjort! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Se din lille bygningsarbejder bruge sin finmotorik til at køre bulldozeren til byggepladsen og hæve og sænke kampestenen i skovlen. Pas på – den kampesten revner og åbner sig! Med så meget fantasifuld, fysisk leg at udforske lærer denne søde, bevægelige bulldozer og arbejderfigur børn, hvordan man overvinder udfordringer og får arbejdet gjort!
  • Når små børn udspiller fantasifulde byggepladshistorier med LEGO® DUPLO® Byggeplads sættet Bulldozer (10930), opbygger de også udviklingsmæssige færdigheder, der varer hele livet!
  • Indeholder en sød, bevægelig bulldozer med håndbetjent skovl, der kan hæves, en kampesten, der kan knække åben, et skilt til at advare trafikken samt en arbejderfigur i arbejdsvest.
  • Forældre og andre kan dele fantasifulde rollelege med deres lille bygger, mens børn udvikler deres finmotorik ved at køre arbejdskøretøjet til byggepladsen og løfte en kampesten.
  • Hvis du vil give et barn det bedste legetøj til barnets voksende behov, er denne bevægelige LEGO® DUPLO® Bulldozer en fantastisk gave til børn, der elsker køretøjer, og fans af byggepladser fra 2 år.
  • Bulldozeren er over 10 cm høj, 17 cm lang og 7 cm bred – den perfekte størrelse, så børn kan tage den fantasifulde leg med overalt. Sættet kan kombineres med andre LEGO® DUPLO® Byggeplads-sæt for at få endnu mere sjov.
  • Dette fysisk legesæt bruger ikke batterier. Den flotte LEGO® DUPLO® Bulldozer drives udelukkende af børns fantasi, så den stopper aldrig!
  • Enkel vejledning indeholder idéer og inspiration, der sikrer, at forældre og børn kan få maksimalt sjov og flest mulige udviklingsmæssige fordele ud af dette alsidige legetøj lige fra starten.
  • Alle LEGO® DUPLO® legesæt indeholder velkendte scener, sjove figurer og elementer, der er nemme at håndtere, og som er designet til at stimulere førskolebørns fantasi med byggeri, læring og åben leg.

Produktdetaljer

Reference:5712873534913

ANDRE KØBTE OGSÅ