Dots Masser Af Dots - 41935

Dyk ned i en regnbuefarvet verden af DOTS-elementer! Sæt fantasien fri, og udsmyk dine DOTS-sæt igen og igen på nye og cool måder. Der er masser af farver og former at lege med. Alle elementerne passer til alle de andre DOTS-sæt (sælges separat), så du kan tilpasse dit design, når du vil. Skab ubegrænsede mønstre, og løft din kreativitet til et højere niveau! #DotYourWorld Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
143,96 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Dyk ned i en regnbuefarvet verden af DOTS-elementer! Sæt fantasien fri, og udsmyk dine DOTS-sæt igen og igen på nye og cool måder. Der er masser af farver og former at lege med. Alle elementerne passer til alle de andre DOTS-sæt (sælges separat), så du kan tilpasse dit design, når du vil. Skab ubegrænsede mønstre, og løft din kreativitet til et højere niveau! #DotYourWorld
  • Gør et barn glad med det enorme LEGO® DOTS sæt Masser af DOTS (41935), og inspirer barnet til at styrke kreativiteten og samtidig udvikle designevner og lave sine egne unikke mønstre.
  • Udvid et barns kreative fantasi med mere end 1.000 elementer i et rigt udvalg af smukke farver – nogle af dem har aldrig været med i DOTS-sæt før!
  • Hvad er der i æsken? Udelukkende flotte, imponerende, farverige DOTS! Med 44 forskellige typer DOTS-elementer og masser af inspiration kan børn udsmykke armbånd, ting til værelset eller andre LEGO® sæt.
  • Børn, der brænder for kreativt design, vil elske sættet Masser af DOTS (41935). Elementerne er glimrende til fælles kreative projekter og vil være en perfekt julegave til drenge og piger fra 6 år.
  • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO® DOTS sæt (sælges separat). Denne æske med elementer og mosaikker i mange farver vil hjælpe med at opbygge børns selvtillid og kreative evner, imens de har det sjovt.
  • LEGO® DOTS booster børns evner til at finde deres egen stil og styrker fantasien, når de designer og omdesigner smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.

Produktdetaljer

Reference:5712874487096

ANDRE KØBTE OGSÅ