Dots Energi-Armbånd - 41919

Afspejl din indre styrke med det seje energi-armbånd! Læg armbåndet fladt ned, og klik de farverige mosaikker på. Brug indpakningen til inspiration, eller skab dine egne designs. Tilføj mosaikkerne med sejt print og de gennemsigtige glimmermosaikker, og tag derefter det seje armbånd på håndleddet for at lade folk se, hvad du står for. Omdesign det når som helst, og vis verden dit talent for modigt, sjovt design! #DotYourWorld Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
49,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Afspejl din indre styrke med det seje energi-armbånd! Læg armbåndet fladt ned, og klik de farverige mosaikker på. Brug indpakningen til inspiration, eller skab dine egne designs. Tilføj mosaikkerne med sejt print og de gennemsigtige glimmermosaikker, og tag derefter det seje armbånd på håndleddet for at lade folk se, hvad du står for. Omdesign det når som helst, og vis verden dit talent for modigt, sjovt design! #DotYourWorld
  • Støt dit barns kærlighed til kreative gør det selv-projekter med det energifyldte LEGO® DOTS sæt Energi-armbånd (41919), der indeholder en justerbar rem og 32 friske og farverige mosaikker. Legen starter med udsmykning, så snart posen åbnes!
  • Kreativt smykke til fremvisning! Børn kan styrke deres designfærdigheder og evner til selvudfoldelse, når de udsmykker det nemme gør det selv-armbånd ved at følge mønsteridéerne på emballagen eller finder på deres eget, unikke look.
  • Mosaikkerne i dette sæt kan kombineres med andre sæt som en del af en sjov kunsthåndværksoplevelse. Børn kan også bruge mosaikker fra LEGO® DOTS pakken Ekstra DOTS – serie 2 (41916) til at peppe deres armbånd endnu mere op med søde nye stilindtryk.
  • Alle fans af gør det selv-projekter og kunsthåndværk vil elske dette kreative sæt. Det fleksible armbåndslegetøj og de farverigt udsmykkede mosaikker er en spændende gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 6 år.
  • Lille og bogstavelig talt bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dermed er dette spændende og kreative gør det selv-sæt perfekt til unge skabere, der gerne vil øve sig på deres designs og derefter gå rundt med deres yndlingsversion.
  • Kraften i et barns fantasi rummer ubegrænset sjov og kreativitet! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns kreative byggeevner og giver dem glæden ved selv at skabe noget helt nyt.
  • Åbn posen, og lad alt det sjove begynde ved at udsmykke armbåndet. Enkel inspiration er med til at gøre designprocessen til en leg, så børn kan opleve stoltheden ved at lave et unikt smykke helt selv og samtidig få masser af kreativt sjov.
  • Giv børn sjove gør det selv-armbåndsidéer, de kan skabe med LEGO® DOTS sæt. Dette smarte hjemmelavede armbåndssæt rummer ubegrænset designinspiration, der styrker børns kreativitet og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873534999

ANDRE KØBTE OGSÅ