Dots Ekstra Dots - 41921

Design som du vil med disse ekstra DOTS med superhemmeligt tema! Lav dine egne kreative mønstre og kombinationer med mosaikkerne, bl.a. stjerne- og diamantformer, samt 10 mosaikker med vilkårligt motiv. Sæt dem på dine LEGO® DOTS armbånd, eller kombiner med andre DOTS-sæt for at udtrykke din stil og styrke kreativiteten. Der er ingen forkert måde at udsmykke dit liv på! Hvilke mosaikker fik du? #DotYourWorld Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
29,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Design som du vil med disse ekstra DOTS med superhemmeligt tema! Lav dine egne kreative mønstre og kombinationer med mosaikkerne, bl.a. stjerne- og diamantformer, samt 10 mosaikker med vilkårligt motiv. Sæt dem på dine LEGO® DOTS armbånd, eller kombiner med andre DOTS-sæt for at udtrykke din stil og styrke kreativiteten. Der er ingen forkert måde at udsmykke dit liv på! Hvilke mosaikker fik du? #DotYourWorld
  • Boost ethvert barns kærlighed til lav selv-smykker og kreativitet med den seje LEGO® DOTS pose Ekstra DOTS – serie 3 (41921), som inspirerer børn til at vise deres egen stil. Indholdet i posen er en del af overraskelsen!
  • Styrk et barns kreativitet og designevner med 81 samlermosaikker i 4 farver, 16 mosaikker med 3D-effekter af stjerner og diamanter og 10 mosaikker med hemmeligt motiv.
  • Mosaikkerne er gode til at dekorere alt fra armbånd til ting på værelset. Børn kan bruge mosaikkerne sammen med de andre DOTS-sæt eller et hvilket som helst andet LEGO® sæt og tilpasse dem, som de vil.
  • Enhver fan af kreative DIY-projekter vil elske at åbne posen med Ekstra DOTS – serie 3 (41921). De nye farver og mosaikker med motiv vil være en sjov ekstragave eller "bare fordi"-gave til drenge og piger fra 6 år.
  • Giv børn spændende kreative elementer, de kan skabe og bruge, med LEGO® DOTS sæt. Denne pose med farvemosaikker og mosaikker med motiv vil hjælpe med at opbygge børns kreative selvtillid, imens de har det sjovt.
  • LEGO® DOTS sæt rummer ubegrænset kreativitet og opmuntrer børn til at finde deres egen stil ved at designe og omdesigne smykker eller ting til værelset, mens de nyder LEGO leg.

Produktdetaljer

Reference:5712873989492

ANDRE KØBTE OGSÅ