Disney Belle Og Udyrets Slot - 43196

Udforsk Udyrets slot sammen med Disneys Belle! Gå gennem porten og besøg alle rummene, fra Komfurets køkken til spisestuen, hvor Lymiere lyser op. Smut ind i Belles skab for at skifte tøj, og tag en dans i balsalen med Udyret. Du kan også gå ovenpå til biblioteket og derefter kigge ind i tårnet for at se, om der skulle gemme sig nogen hemmeligheder derinde. Hvad fandt du? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
749 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Udforsk Udyrets slot sammen med Disneys Belle! Gå gennem porten og besøg alle rummene, fra Komfurets køkken til spisestuen, hvor Lymiere lyser op. Smut ind i Belles skab for at skifte tøj, og tag en dans i balsalen med Udyret. Du kan også gå ovenpå til biblioteket og derefter kigge ind i tårnet for at se, om der skulle gemme sig nogen hemmeligheder derinde. Hvad fandt du?
  • Inspirer til magisk og kreativ leg med det fantastiske LEGO® pille populære filmscener eller til sjov leg uden facitliste.
  • Alle fans af Disneys Skønheden og Udyret vil elske dette sæt. Slottet er fyldt med kendte og uventede detaljer og er dermed et spændende og unikt byggelegetøj som gave til drenge og piger fra 6 år.
  • Slottet er over 27 cm højt og 32 cm bredt, så dette sæt er både smukt at se på og perfekt som inspiration til masser af kreativ og sjov leg.
  • Trykt byggevejledning er super, mens de digitale Instructions PLUS er fantastiske! De findes i appen LEGO® Byggevejledninger og hjælper selv yngre byggere med at zoome ind på og se deres modeller, mens de bygger.

Produktdetaljer

Reference:5712874481193

ANDRE KØBTE OGSÅ