Classic Verden Rundt - 11015

Lad børns kreativitet rejse til alle verdenshjørner med dette LEGO® Classic legesæt. Børn får 15 inspirerende byggeidéer, der er baseret på ikoniske dyr og genstande fra hele verden – lige fra en afrikansk løve og en palme til en australsk kænguru med sin nuttede unge – samt en plakat, der viser, på hvilket kontinent hver model hører hjemme. Og med 950 LEGO elementer at vælge imellem kan børn bygge alt mellem himmel og jord. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Lad børns kreativitet rejse til alle verdenshjørner med dette LEGO® Classic legesæt. Børn får 15 inspirerende byggeidéer, der er baseret på ikoniske dyr og genstande fra hele verden – lige fra en afrikansk løve og en palme til en australsk kænguru med sin nuttede unge – samt en plakat, der viser, på hvilket kontinent hver model hører hjemme. Og med 950 LEGO elementer at vælge imellem kan børn bygge alt mellem himmel og jord.
  • Introducer børn til nogle af verdens mest ikoniske dyr og genstande med LEGO® Classic legesættet Verden rundt (11015), der indeholder 15 inspirerende modelidéer til børn fra 4 år.Byg en hvidhovedet havørn, kaktus, papegøje, krokodilleunge, spækhugger, løve, palme, giraf, rød bus, kænguru med unge, brun bjørn, asiatisk hus, pingvin med unge og fisk, sejlbåd og et fly!
  • Børn vil elske at bygge og lege med de 15 sjove modelidéer, der følger med dette legesæt. Og med det farverige vægkort kan de se, på hvilket kontinent hvert dyr, hver plante og hver genstand, de bygger, hører hjemme.
  • Dette kreative byggelegetøj vil være en fremragende gave til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til nye LEGO® byggere og børn, der gerne vil udvide deres LEGO klodssamling.
  • Indeholder 950 originale LEGO® elementer, så børn kan bygge alt mellem himmel og jord! De kan også kombinere klodserne og elementerne med andre LEGO sæt for at få endnu sjovere leg.
  • Æsken indeholder 4 separate klodsposer, som hver indeholder de LEGO® elementer, der skal bruges til at lave 3-4 modeller. Bare træf et valg, åbn posen, og lad det kreative sjov begynde!
  • Hver model-idé omfatter en brugervenlig byggevejledning, så selv førstegangsbyggere kan opleve stoltheden og glæden ved at sammensætte deres eget LEGO® legetøj.
  • LEGO® Classic byggesæt rummer masser af idéer og inspiration til åben og kreativ leg. Det har aldrig været sjovere at styrke børns kreativitet og evner til problemløsning!

Produktdetaljer

Reference:5712874486334

ANDRE KØBTE OGSÅ