Classic Kreative Blå Klodser - 11006

Inspirer børn til at bygge, skabe og bruge fantasien med denne spændende blanding af blå LEGO® klodser. Byg ... Der er 3 sjove stykker legetøj at samle: en vandsprøjtende hval, et 4-hjulet tog og en robot med justerbar arm. Skab ... Børn kan blande klodserne for at forvandle legetøjet til deres personlige kreationer. Brug fantasien ... Alt er muligt, når idéer, eventyr og fantasiverdener kommer til live med dette alsidige LEGO startsæt. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
49,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Inspirer børn til at bygge, skabe og bruge fantasien med denne spændende blanding af blå LEGO® klodser. Byg ... Der er 3 sjove stykker legetøj at samle: en vandsprøjtende hval, et 4-hjulet tog og en robot med justerbar arm. Skab ... Børn kan blande klodserne for at forvandle legetøjet til deres personlige kreationer. Brug fantasien ... Alt er muligt, når idéer, eventyr og fantasiverdener kommer til live med dette alsidige LEGO startsæt.
  • En spændende blanding af blå LEGO® klodser, der kan inspirere børn fra 4 år til at bygge, skabe og bruge fantasien. Med 3 modeller, der er nemme at bygge, samt endeløst og sjovt fribyggeri er dette alsidige legetøj fyldt med kreative muligheder.

Produktdetaljer

Reference:5712873299065

ANDRE KØBTE OGSÅ