Classic Klodser Og Huse - 11008

Introducer spirende byggere til fantasifuldt selvbyggeri. Børn kan tage denne sjove blanding af LEGO® klodser og elementer og forvandle dem til 6 seje steder at bo – og det er kun begyndelsen! LEGO Classic sættet Klodser og huse indeholder et stort familiehus, et farvestrålende fyrtårn, en ishvid iglo, et robust slot, et lille hus, en vindmølle med drejelige vinger ... og alle mulige andre drømmehjem, børn kan forestille sig! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Introducer spirende byggere til fantasifuldt selvbyggeri. Børn kan tage denne sjove blanding af LEGO® klodser og elementer og forvandle dem til 6 seje steder at bo – og det er kun begyndelsen! LEGO Classic sættet Klodser og huse indeholder et stort familiehus, et farvestrålende fyrtårn, en ishvid iglo, et robust slot, et lille hus, en vindmølle med drejelige vinger ... og alle mulige andre drømmehjem, børn kan forestille sig!
  • Børn kan bygge 6 meget forskellige steder at bo og derefter blive kreative og bygge deres eget drømmehjem. Og bagefter? Med ubegrænset fantasifuld leg og sjovt fribyggeri kan alt lade sig gøre med dette alsidige legetøj.
  • Dette sæt består af 270 elementer, der kan bygges til 6 steder at bo: et familiehus, et fyrtårn, en iglo, et slot, et lille hus og en vindmølle. I takt med at børn går videre til at lave deres egne kreationer, udvikler de færdigheder, der varer hele livet.
  • Børn nyder at bygge og lege med deres modeller, og når de så designer deres egne kreationer, tager den fantasifulde leg virkelig fart! Klodserne og elementerne kan også kombineres for at gøre andet LEGO® legetøj endnu sjovere.
  • Drenge og piger fra 4 år vil elske dette sjove byggesæt. Dette lærerige LEGO® legetøj er en ideel fødselsdags- eller julegave til børn med interesse for at bygge huse, vindmøller, fyrtårne og igloer.
  • LEGO® Classic sættet Klodser og huse er en fremragende måde at introducere børn for kreativt byggeri på. Kombiner sættet med andre LEGO sæt for at få endnu flere muligheder.
  • Bruger ikke batterier, så morskaben slutter aldrig! Den endeløse kreative leg drives udelukkende af børns fantasi – hvilket styrker deres evne til kritisk tænkning og problemløsning og øger den tilfredshed, de føler, når de skaber noget "helt selv".
  • De enkle og klare vejledninger sikrer, at børn kan gå i gang med at bygge LEGO® startmodellerne, så snart sættet åbnes. Jo mere de leger, jo flere spændende nye muligheder kan deres fantasi finde på.
  • LEGO® Classic sæt stimulerer til ubegrænset leg uden facitliste med en skør blanding af klodser, elementer, idéer og inspiration. Det har aldrig været så sjovt og nemt at udvikle børns evne til at tænke kreativt.

Produktdetaljer

Reference:5712873299058

ANDRE KØBTE OGSÅ