City Politistation - 60246

KABUUM! Den berygtede forbryder Daisy Kaboom har brudt sine medskurke ud af LEGO® City politistationens fængsel! De drøner væk i deres flugtlastbil sammen med en skræmmende udseende bulldog! Heldigvis er Duke DeTain, politichef Wheeler, 2 betjente og en trofast politihund til stede. Send politiets seje overvågningsdrone, motorcykel og vogn af sted, og hjælp heltene fra LEGO City med at fange skurkene! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

KABUUM! Den berygtede forbryder Daisy Kaboom har brudt sine medskurke ud af LEGO® City politistationens fængsel! De drøner væk i deres flugtlastbil sammen med en skræmmende udseende bulldog! Heldigvis er Duke DeTain, politichef Wheeler, 2 betjente og en trofast politihund til stede. Send politiets seje overvågningsdrone, motorcykel og vogn af sted, og hjælp heltene fra LEGO City med at fange skurkene!
  • Her er et fantastisk byggesæt til børn, der elsker actionfyldt byggelegetøj. LEGO® City legesættet Politistation (60246) har en eksploderende celle, seje fartøjer og sjove figurer. Den sjove leg starter, så snart du åbner æsken.
  • Hvad er der i æsken? En legetøjspolitistation, 2 store biler, en motorcykel og en drone. Du får også 6 minifigurer, bl.a. Duke DeTain, politichef Wheeler og Daisy Kaboom fra LEGO® City tv-serien, samt 2 hundefigurer.
  • Børn kan have det sjovt med den detaljerige model af politiets hovedkvarter med fangeflugt-eksplosionsfunktion og lysklods-projektør samt en politibil med lydklods-sirene – en ren fornøjelse for LEGO® City politifans.
  • LEGO® City legesættet Politistation er ideelt til børn fra 5 år. Det er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker legetøj til rolleleg, modelfartøjer og actionlegetøj.
  • I færdigbygget tilstand er legetøjspolitistationen over 24 cm høj, 48 cm bred og 15 cm dyb, mens politibilen er over 6 cm høj, 12 cm lang og 7 cm bred.
  • Både lyd- og lysklodsen i dette legesæt kræver et CR1216-møntcellebatteri. Den gode nyhed? De medfølger! Så legen kan begynde med det samme med både lyd og lys.
  • Du er en enkel byggevejledning i æsken. Eller du kan downloade Instructions PLUS – en del af den gratis LEGO® Life app. Denne interaktive byggevejledning med zoom- og drejeværktøjer gør byggeri til en leg!
  • LEGO® City politisæt styrker børns fysiske færdigheder og selvtillid med detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg.

Produktdetaljer

Reference:5712873300785

ANDRE KØBTE OGSÅ