City Helikopterjagt - 60243

"Hjælp! Jeg vidste ikke, lastbiler kunne flyve!" Snake Rattler og hans medskyldige er ved at slippe væk med et stjålet pengeskab! Men en LEGO® City politi-ATV og helikopter med en utrolig magnetkæde optager forfølgelsen! Hjælp superpiloten, politibetjent Sam Grizzled, med at føre den kraftige magnet hen over Snake Rattlers lastbil ... Klang! Løft derefter lastbilen højt op i luften, og flyv den berygtede skurk og hans kumpan til byens fængsel! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

"Hjælp! Jeg vidste ikke, lastbiler kunne flyve!" Snake Rattler og hans medskyldige er ved at slippe væk med et stjålet pengeskab! Men en LEGO® City politi-ATV og helikopter med en utrolig magnetkæde optager forfølgelsen! Hjælp superpiloten, politibetjent Sam Grizzled, med at føre den kraftige magnet hen over Snake Rattlers lastbil ... Klang! Løft derefter lastbilen højt op i luften, og flyv den berygtede skurk og hans kumpan til byens fængsel!
  • Dette LEGO® City politisæt (60243) med flere fartøjer indeholder en legetøjshelikopter med en kraftig magnet til at løfte magnetiske genstande, bl.a. forbrydernes flugtkøretøj! Et sejt legetøj til børn, der kan lide sjov biljagt-action.
  • Tag LEGO® City tv-helten Sam Grizzled, en ATV-kører, skurken Snake Rattler og hans medskyldige. Tilføj en legetøjshelikopter med løftemagnet, en flugtlastbil og en motorcykel – så er scenen sat til endeløs og selvstændig leg!
  • Små forbryderbekæmpere kan løfte og transportere skurkenes flugtkøretøj ved at fastgøre helikopterens magnet til det stjålne pengeskab bag på lastbilen. Helikopteren har også plads til alle 4 minifigurer.
  • Er du på udkig efter sejt legetøj til børn fra 5 år? Dette sæt er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til LEGO® City fans samt drenge og piger, som elsker actionfyldt rolleleg. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er Sam Grizzleds helikopter over 11 cm høj, 30 cm lang og 26 cm bred, mens Snake Rattlers flugtlastbil er over 5 cm høj, 10 cm lang og 5 cm bred.
  • Skal der bruges batterier? Nej, dette byg selv-legetøj drives af små børn med stor fantasi – bare åbn poserne med klodser, så kan legen starte med det samme!
  • Dette byggelegetøj omfatter en nem, trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning til spirende byggere. Findes i den gratis LEGO® Life app til smartenheder.
  • Slip sjov og spænding løs med LEGO® City politisæt, som indeholder bygninger, fartøjer og figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at udvikle fysiske færdigheder og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873299614

ANDRE KØBTE OGSÅ