City Brandvæsnets Stigevogn - 60280

Hjælp! Det brænder, og flammerne bliver højere! Tag med en brandmand og LEGO® City tv-helten Freya McCloud på actionfyldte brandslukningseventyr. Kravl ombord i den superseje brandbil, og drøn ud til stedet. Læs udstyret ud af brandbilens opbevaringsrum, og aktivér brandhanen. Løft derefter brandstigen højt op i luften, og hjælp LEGO City heltene med at redde dagen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Hjælp! Det brænder, og flammerne bliver højere! Tag med en brandmand og LEGO® City tv-helten Freya McCloud på actionfyldte brandslukningseventyr. Kravl ombord i den superseje brandbil, og drøn ud til stedet. Læs udstyret ud af brandbilens opbevaringsrum, og aktivér brandhanen. Løft derefter brandstigen højt op i luften, og hjælp LEGO City heltene med at redde dagen!
  • Forkæl en hverdagshelt med spændingen fra LEGO® City med 4+-legesættet Brandvæsnets stigevogn (60280), der indeholder en ikonisk legetøjsbrandbil og en populær figur fra tv-serien LEGO City Adventures.
  • Hvad er der i æsken? Der er en legetøjsbrandbil med stige og ildslukker, en brandhane og stabelbare LEGO® flammer samt minifigurer af brandmand og brandchefen Freya McCloud fra LEGO City tv-serien.
  • Børn kan hæve brandstigen, opbevare brandslukningsudstyr i lastvognens rum og skabe historier med brandchefen Freya McCloud fra tv-serien LEGO® City Adventures.
  • Dette legesæt med brandslukningstema er fremragende til børn fra 4 år og vil være perfekt som gave til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning til fans af LEGO® City og actionfyldt rolleleg. Det kræver kun grundlæggende byggeevner.
  • I bygget tilstand er Brandvæsnets stigevogn over 9 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred.
  • LEGO® tilbehøret omfatter en brandøkse og hjelm samt en brandslukker.
  • Indeholder en nem byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.
  • Med LEGO® City 4+-sæt kan børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen. Sættene styrker børns kreativitet og fantasi med realistiske bygninger, seje fartøjer og sjove figurer.

Produktdetaljer

Reference:5712873989645

ANDRE KØBTE OGSÅ