City Brandvæsnets Redningshelikopter - 60281

Hurtigt – det brænder på kraftværket! Slut dig til brandmandspiloten og LEGO® City tv-figuren Clemmons for at opleve brandslukningseventyr i industriområdet. Mobiliser brandvæsnets motorcykel, læs båren ind, og send brandvæsnets redningshelikopter til vejrs. Hjælp Clemmons med ildslukkeren, manøvrer helikopteren på plads og bruge de fantastiske vandkanoner til at bekæmpe flammerne øverst på tårnet! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Hurtigt – det brænder på kraftværket! Slut dig til brandmandspiloten og LEGO® City tv-figuren Clemmons for at opleve brandslukningseventyr i industriområdet. Mobiliser brandvæsnets motorcykel, læs båren ind, og send brandvæsnets redningshelikopter til vejrs. Hjælp Clemmons med ildslukkeren, manøvrer helikopteren på plads og bruge de fantastiske vandkanoner til at bekæmpe flammerne øverst på tårnet!
  • Legesættet Brandvæsnets redningshelikopter (60281) er fremragende til hverdagshelte fra 5 år og er perfekt til børn, der elsker seje brandslukningsfartøjer, samt til fans af tv-serien LEGO® City Adventures.
  • Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn skal bruge for at bygge en legetøjshelikopter, motorcykel, kraftværksscene og LEGO® brande samt 3 minifigurer, bl.a. Clemmons fra tv-serien LEGO City Adventures.
  • Børn kan stable LEGO® flammerne for at skabe store brande og derefter affyre helikopterens vandkanon-elementer for at slukke dem og skabe historier fra tv-serien LEGO City Adventures med 3 sjove minifigurer.
  • Dette legesæt med brandslukningstema er en fremragende gaveidé til enhver anledning og rummer timevis af sjov for fans af LEGO® City og børn fra 5 år, der elsker fantasifuld leg. Det kræver kun grundlæggende byggeevner.
  • I bygget tilstand er Brandvæsnets redningshelikopter over 10 cm høj, 26 cm lang og 9 cm bred.
  • LEGO® tilbehøret omfatter en båre (opbevares i helikopterens lastrum), brandhjelm, skruenøgle og sikkerhedshjelm.
  • Omfatter brugervenlig trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeguide til spirende byggere. En del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger til smartenheder.
  • LEGO® City brandvæsensæt styrker fantasifuld rolleleg med detaljerede bygninger, seje fartøjer, sjove figurer og omgivelser, der ligner virkeligheden, på en sjov og fantasifuld måde.
  • Alle LEGO® City komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.

Produktdetaljer

Reference:5712873989652

ANDRE KØBTE OGSÅ