Batman™-Hætte - 76182

Forevig Batmans™ unikke stil med denne udfordrende og berigende LEGO® bygge- og udstillingsmodel af superheltens karakteristiske hætte. Med gennemsigtige klodser, der repræsenterer ansigtet, og en stilfuld faktaplade fastgjort til soklen vil den ikoniske hjelm, der tilhører beskytteren af GOTHAM CITY™ være en iøjnefaldende udstillingsgenstand, uanset hvor den står. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Forevig Batmans™ unikke stil med denne udfordrende og berigende LEGO® bygge- og udstillingsmodel af superheltens karakteristiske hætte. Med gennemsigtige klodser, der repræsenterer ansigtet, og en stilfuld faktaplade fastgjort til soklen vil den ikoniske hjelm, der tilhører beskytteren af GOTHAM CITY™ være en iøjnefaldende udstillingsgenstand, uanset hvor den står.
  • LEGO® DC Batman™: Batman-hætte (76182) foreviger Batmans umiskendelige stil i en fængslende bygge- og udstillingsmodel skabt til voksne.
  • Denne fængslende model er over 22 cm høj, 10 cm bred og 12 cm dyb og vil være et naturligt samtaleemne, uanset om den udstilles derhjemme eller på kontoret.
  • Samlerobjektet LEGO® DC Batman™: Batman-hætte giver en fysisk, stresslindrende byggeoplevelse, i takt med at 410 LEGO klodser forvandles til en imponerende udstillingsmodel.
  • Denne autentiske gengivelse i LEGO® klodser af den ikoniske Batman™-hætte indeholder gennemsigtige elementer, der repræsenterer ansigtet, og en stilfuld faktaplade, der er fastgjort til en robust sokkel.
  • Lad dine kreative bygge-superkræfter få frit løb. Dette Batman™-samlerobjekt vil give dig glæde og tilfredshed, længe efter det fysiske arbejde er afsluttet.
  • Denne bygge- og udstillingsgenstand er ideel til enhver entusiastisk modelbygger eller voksen fan af den kappeklædte hævner. Sættet vil være en fremragende fødselsdagsgave, julegave eller personlig gave.
  • Indeholder brugervenlig vejledning af høj kvalitet, så du kan kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt, så snart æsken er åbnet.
  • Serien af LEGO® sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.

Produktdetaljer

Reference:5712874229542

ANDRE KØBTE OGSÅ