Forårskulør med selvbruner

En god selvbruner som passer til din hud kan være svær at finde og vanskelig at påføre korrekt.

For at opnå et godt resultat, guider Laura dig igennem nogle simple steps og produkter, som kan give dig et smukt resultat.

Før påføring af din selvbruner, vil vi altid anbefale, at du husker følgende to ting:
1. Få det maksimale ud af din selvbruner ved at eksfoliere din hud, inden du påfører selvbruneren. Brug f.eks. en bodyscrub uden for meget olie for at opnå et jævnt lag selvbruner.
2: Husk altid at barbere eller vokse dine ben 2-3 dage inden påføring af din selvbruner. På denne måde undgår du, at selvbruneren sætter sig i små hårsække eller rifter.

Guide: Den gode selvbrunerrutine

Laura giver dig 4 gode tips til hvordan du opnår den perfekte forårskulør med selvbruner. Shop produkterne her på salling.dk, eller via vores 'Bestil og Hent' service i Salling Aarhus og Aalborg. Bemærk, at James Read kun forhandles via 'Bestil & Hent".

Rudolph Care A Hint of Summer

Denne selvbruner er et naturligt produkt hvor du opnår en fin og naturlig glød. Denne selvbruner er svær at bruge forkert og egner sig dermed både til erfarne såvel som uerfarne brugere. Ønsker man en mild effekt kan man nemt blande lidt af olien sammen med sin ansigtscream om aftenen eller i sin bodylotion.

Tan-luxe The Grandual.

Ønsker du en fin, naturlig glød er TAN-LUX et godt og sikker valg. Denne cream egner sig både til krop og ansigt og er nem at anvende. Hvis du ikke føler at den har givet det ønskede resultat efter første dage, påfører du blot endnu et lag dagen efter og ender tilsidst med dit ønskede resultat. Med dette produkt kan du med fordel benytte en handske til at fordele cremen. Ønsker du at bruger hænderene skal du blot vaske hænderne grundigt efter påførelse.

Australian Glow Self Tan Mousse

Ønsker du ekstra meget farve kan Australian Glow self tan mousse stærkt anbefales. Denne mouse findes i tre forskellige farver og kan bruges på hele kroppen med handske. Udover at give dig lidt ekstra farver tænker Australian glow også på miljøet. Når du tømmer din første emballage, som er lavet af genbrugsplast, kan du nemt købe en refill-pose og genbruge din første emballage.

Australian Glow Selv tan Mousse Refill

Når du har tømt din første emballage af Australian Glow self tan Mousse, som er lavet af genbrugsplast, kan du efterfølgende købe denne refill-pose og fylde over i din emballage.

Australian Glow Tanning Mitt

Brug en handske når du påfører din selvbruner og opnå et flot og jævnt resultat. Samtidig undgår du, at din selvbruner smitter af på dine hænder.

Se hele udvalget

Bliv forårsklar med velplejede negle

I en tid med både kulde og meget afspritning, er det vigtigt at passe godt på dine negle.
Laura guider dig til hvordan du kan passe godt på dine negle, så de forbliver sunde og stærke.

Bliv inspireret i videoen herunder eller find lige netop de produkter der passer til din rutine. Bestil senest den 11. marts og brug rabatkoden NEGLEPLEJE - så får du fri fragt på hele dit køb.

Shop alle produkterne her på salling.dk, eller i vores stormagasiner via 'Bestil & Hent'*. Se mere her.

*Masque Me Up kan kun købes via Bestil og Hent i stormagasinerne.

Guide: Den gode negleplejerutine

Laura giver dig 5 gode tips til hvordan du kan passe bedre på dine negle. Shop produkterne her på salling.dk, eller via vores 'Bestil og Hent' service i Salling Aarhus og Aalborg. Bemærk, at Masque Me Up kun forhandles via Bestil og Hent.

Rudolph care Exfoliating Soap

Med Rudolph Care Exfoliating Soap kan du optimere din håndvaske. Sæben indeholder små eksfolierende korn fra silika og abrikoskerne. Når du bruger de små korn i sæben, går de små korn ind og eksfolierer din hud og fjerner de døde hudceller. De produkter du bruger efterfølgende trænger langt bedre ind og virker mere intensivt.

The Cure fra Nailberry

Hold dine negle stærke med en neglekur. Påfør neglekuren på den helt rene negle. Dagen efter påfører du et nyt lag og på tredje dagen fjerner du begge lag med helt almindelige neglelakfjerner og ligger et nyt lag på. Den kur kan du køre indtil du har nået dit ønskede resultat. Derudover fungerer The Cure også som en basecoat under din neglelak.

Negleolie fra CND

Det ultimative vigtigste produkt i din neglepleje er en negleolie. CND er en negleolie der går ind og styrker neglen helt nede fra negleroden, hvor du påfører og masserer olien ind. Derudover indeholder CND en masse E-vitaminer som er helende for små rifter og neglerødder.

Clarins Hand and Nail treatment

Clarins Hand and Nail treatment tilfører intensiv fugt til både hænder og negle. Derfor er det en rigtig god idé, at du starter med at påføre den helt oppe fra neglene, får den masseret godt ind, og bevæger dig videre ned til håndleddet.

Vil du gerne passe bedre på dit hår?

Vinterens kolde vejr kan være hårdt for håret. Det er derfor en god idé at passe ekstra meget på dit hår både under og efter vinteren.
Med udgangspunkt i nogle af de bedste mærker indenfor hårprodukter, viser vi dig hvordan du kan give dit hår ekstra meget pleje og nyt liv, med få steps.

Bliv inspireret i videoen herunder eller find lige netop de produkter der passer til dit hår.

Shop alle produkterne her på salling.dk, eller i vores stormagasiner via 'Bestil & Hent'*. Se mere her.

*Sisley kan kun købes via Bestil og Hent i stormagasinerne.

Guide: Den gode hårplejerutine

Laura giver dig 3 gode tips til hvordan du kan passe på dit hår. Shop produkterne her på salling.dk, eller via Bestil og Hent i vores stormagasiner. Bemærk, at Sisley kun forhandles via Bestil og Hent.

Lernberger Stafsing Dryclean tørshampoo

For ofte hårvask er ikke sund for håret - det bliver hurtigere fedtet, jo oftere det bliver vasket. Derfor kan det være et godt alternativ at give det noget tørshampoo, når det begynder at syne fedtet. På denne måde slipper du af med det fedtede look, og udskyder hårvasken.

Maria Nila True Soft Argan Oil

Undgå det krusede, tørre og elektrisk hår, som særligt kommer med vinterens hårde og kolde vejr. Du kan derfor med fordel bruge en god hårolie i spidserne, for at samle dem og tilføre fugt. Vi anbefaler denne fra Maria Nila som styrker og genfugter håret.

Kevin Murphy Hydrate Me Masque

En hårmaske giver ekstra meget pleje til dit hår og er et godt tillægsprodukt til din hårvask. Brug den efter du har skyllet din shampoo ud hvor håret er meget modtagelig overfor hårmaskens pleje, da skællaget står åbent. Lad den virke i den anviste tid og skyl ud. Slut af med balsam for at lukke skællaget igen.

Se hele udvalget

Shop også i vores stormagasiner med Bestil og Hent

Du har også mulighed for at shoppe fra hele vores stormagasin. Send en DM på Instagram, send os en mail eller ring til os mandag til fredag fra kl. 10-18 - så hjælper vores dygtige personale dig med at finde det du har brug for. Afhent dit køb allerede dagen efter i Salling Aarhus eller Aalborg.

Populære mærker