Filter-søgning

(15 produkter)

Pris

115 - 220 kr

Mærke

Vis alle

Kvaliteter

Barbering

Barberingen med barberskraber kan være slidsom for huden. Men med den rigtige barberskum kan barberingen gå fra at være tortur for huden til både at fjerne skæg og at pleje huden ved samme lejlighed. Barberskummet kan også hjælpe med at fjerne genstridige hår, eller skægstubbe, der har fået lov til at stå en dag eller en uge for længe. Eller der kan anvendes en barberskum, som hjælper skraberens rejse henover huden, således at huden bliver væsentligt mindre irriteret. Find lige den barberskum eller gel, der hjælper dig med at lave en effektiv barbering her på siden.

Nogle af de populære brands indenfor barberskum er Origins, Clarins Men og Biotherm, men du finder flere andre mærker på salling.dk

Barberingen med barberskraber kan være slidsom for huden. Men med den rigtige barberskum kan barberingen gå fra at være tortur fo Mere

Barbering Der er 15 varer

pr. side
Viser 1 - 15 af 15
 • 175,00 kr

  Clarins Men smooth shave er en alkoholfri gelé, som bliver et rigt, overdådigt skum, der effektivt blødgør skæghårene og får barberbladet til at glide ubesværet over huden. Grindelia planteekstrakt: Forebygger irritation og blødgør huden.
  175,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 175,00 kr

  Clinique for Men aloe shave gel er en barbergelé, der er rig på aloe. Giver en glat og tæt barbering samtidig med, at den blødgør og beskytter ansigtshud og skæg.
  175,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 220,00 kr

  Origins for Men Easy Slider pre-shave oil. Et par dråber af olien før barbering, blødgør hårene og skaber en blød overflade. Forvandler selv de mest stædige skægstubbe til medgørlige og friktionsfrie hår. Den friske, rene duft af salvie, sandeltræ, eucalyptus og pebermynte efterlader huden frisk.
  220,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 220,00 kr

  Shaving cream fra Shiseido Men sikrer en glat og nænsomt barbering på selv det tykkeste skæg eller tør hud. Skummet klæber sig til huden og blødgør skægget fra rødderne. Hjælper med at forhindre mærker efter barbering og skylles let af.
  220,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 175,00 kr

  Origins for Men Blade Runner energizing shave cream. Føl bladene sejle let hen over huden uden modstand, når Kukuinøddeolie, blødgørende sojabønneolie og andre plantebeskyttere fungerer som mæglere mellem hud og barberblad, og giver en tæt, friktionsfri barbering.
  175,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 220,00 kr

  Origins for Men Fire Fighter to take the burn out of shaving. Selv den mest hårdføre hud kan føles brandvarm, øm og irriteret efter barbering. Naturens redningspakke dulmer den brændende følelse hurtigt for at køle den nybarberede hud, berolige og gøre den behagelig igen. Det svier ikke, og huden bliver ikke øm og irriteret.
  220,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 150,00 kr

  Biotherm Homme foanshaver er en lindrende barberskum, der mindsker rødme og irritationer samt giver en tæt barbering.
  150,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 150,00 kr

  Homme Shaving Gel fra Biotherm.
  150,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 159,00 kr

  Shaving Oil fra Mr. Bear Beard. En tykkere olie, der blødgør skægget, gør det lettere at barbere og virker beskyttende for huden under og efter barberingen. Bevirker, at barberkniven bevæger sig mere glat over huden, og hjælper også med at lindre rødme, irritation, kløe og tørskind efter barberingen. Anvendelse: Vask dit ansigt og skæg med varmt vand....
  159,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 119,00 kr

  Original Shaving Cream fra Tabac er den ideelle forberedelse til en tæt, våd barbering. Shaving Cream er en mild og cremet skum der blødgør skægget og sørger for at barberbladet glider forsigtigt over huden. Anvendes sammen med en barberkost og fordeles jævnt over skægget. Dermatologisk testet.
  119,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 189,00 kr

  Original Shaving Soap Bowl fra Tabac blødgør skæghårene og giver en let og særlig tæt barbering. Dermatologisk testet. Den karakteristiske duft af Tabac Original med peber, eksotisk træ, musk og amberfris understreger et velplejet og elegant udseende. Dermatologisk testet.
  189,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 139,00 kr

  Original Shaving Soap Bowl (Refill) fra Tabac blødgør skæghårene og giver en let og særlig tæt barbering. Dermatologisk testet. Den karakteristiske duft af Tabac Original med peber, eksotisk træ, musk og amberfris understreger et velplejet og elegant udseende. Dermatologisk testet.
  139,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 115,00 kr

  Original Shaving Soap Stick (Refill) fra Tabac blødgør skæghårene og giver en let og særlig tæt barbering. Dermatologisk testet. Den karakteristiske duft af Tabac Original med peber, eksotisk træ, musk og amberfris understreger et velplejet og elegant udseende. Dermatologisk testet.
  115,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 135,00 kr

  Original Shaving Soap Stick fra Tabac blødgør skæghårene og giver en let og særlig tæt barbering. Dermatologisk testet. Den karakteristiske duft af Tabac Original med peber, eksotisk træ, musk og amberfris understreger et velplejet og elegant udseende. Dermatologisk testet.
  135,00 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
 • 159,50 kr

  Clean Cut shaving creme fra YAZ indeholder kamille og lægestokrose som fugtgiver og opstrammer huden. Den fjerner ikke hudens naturlige fedststoffer og udtørrer dermed ikke huden. Cremen er god til sart hud
  159,50 kr
  Afsendes om 4-7 hverdage
Viser 1 - 15 af 15