Filter-søgning

(250 produkter)

Pris

8 - 600 kr

Materiale

Vis alle

Brand

Vis alle

Gryder varmekilde

Vis kun varer på tilbud

Bageudstyr

Bageudstyr

 

I Danmark er vi vilde med at bage, og mange kaster sig hovedkulds ud i vilde bageprojekter, blandt andet inspireret af Mette Blomsterberg og diverse tv-programmer, som viser både glæder og frustrationer ved at kreere smukt og velsmagende bagværk. Man kan klare sig med ganske lidt udstyr og bagetilbehør til det mest grundlæggende bagning; en god skål, en kagerulle og en vægt bringer én langt, men jo større projekter, der er på bedding, des mere udstyr er påkrævet. Hos Salling har vi et stort udvalg både af det grundlæggende udstyr som er en nødvendighed til enhver form for bagning til mere specialiseret udstyr til f.eks. at lave den perfekte skorpe på en crème brûlée, til at smelte chokoladen helt perfekt, eller til at få fondanten til at sdde helt perfekt. Du finder blandt andet specialudstyr fra Patisse, udstyr til både nybegyndere og eksperter fra Blomsterbergs og de helt nødvendige Margretheskåle fra Rosti Mepal i det store udvalg.

Bageudstyr

 

I Danmark er vi vilde med at bage, og mange kaster sig hovedkulds ud i vilde bageprojekter, blandt andet inspireret af Mett Mere

Bageudstyr Der er 276 varer

Underkategorier

 • Bageredskaber

  Når der skal bages, så er det nødvendigt med forskellige former for udstyr - fra de meget gængse, som kageruller, paletknive og dejskrabere, til det mere specialiserede, såsom sprøjteposer, infrarødt termometer til at finde den helt rigtige overfladetemperatur eller tyllesæt til den helt rigtige dekoration til bagværket. Det er næppe nogen overraskelse, at Blomsterbergs har et stort udvalg af udstyr til bagningen, men også det hollandske Patisse og det franske Mauviel har udstyr af høj kvalitet til både amatøren og den fuldblods professionelle bager.

 • Bageforme

  Hos Salling har vi et stort udvalg af bageforme - firkantet og runde til et væld af formål - fra de klassiske rugbrødsforme over silikone springforme til specialiserede forme til cupcakes, muffins og tærter. Patisse har et stort udvalg af forme til snart sagt ethvert behov, og både Blomsterbergs og Eva Solo er godt med til at sikre den perfekt formede jordbærrand eller praline. Din næste mesterlige kreation er kun et klik væk.

 • Decilitermål

  Ingen bagning uden præcisionsværktøjer. Både nybegynderen og den erfarne bager har stor gevinst ved at bruge præcise decilitermål (bl.a. glas, plast og stål), måleskeer og målekander til at sammensætte ingredienser i de helt rigtige forhold. Funktion har et større udvalg af måleudstyr, SKAGERAK har blandt andet lækre måleskeer i træ, og også Nuance har måleværktøjer, der kan hjælpe.

 • Køkkenvægt

  Hos Salling forhandler vi kvalitetskøkkenvægte til hverdagsbrug i køkkenet. Vores køkkenvægte har nemme brugerfunktioner, der gør dem enkle for dig som forbruger at bruge. Uanset, om du har brug for præcisionsvægte med et enkelt grams nøjagtighed, eller du gerne vil have en klassisk udseende vægt med viser, så finder du det i vores sortiment. Du finder blandt andet vægte fra Soehnle, OBH Nordica og Joseph Joseph i udvalget på Salling.dk

 • Minutur

  For de fleste af os er minuturet en stor hjælp i køkkenet, til at holde styr på stegen i ovnen, æggenes kogetid og alt muligt andet i hverdagen. I køkkenet skal det være let at sætte et digital ur i gang, præcisionen skal som regel være relativt høj, og det gør ikke noget, hvis minuturet rent faktisk også pynter. Salling.dk har et mindre udvalg af minuture - for eksempel Eva Solos magnetiske minutur, der kan indstilles med én hånd, Nuances elegante minutur eller det praktiske non-slip minutur fra Leifheit

 • Røreskåle

  Den klassiske røreskål er i de fleste danskeres sind Rosti Mepals klassiske Margretheskål, som siden 1954 har været en fast bestanddel i de fleste hjem; den robuste konstruktion og det ikoniske design gjorde skålen til en øjeblikkelig klassiker, og her mere end 60 år senere er der ingen grund til at tro, at Margretheskålen nogensinde går af mode. Dejfadene i stentøj fra Le Creuset er et rigtig godt alternativt valg til bagningen, ligeså er Rosendahls dejfad i bomuld, der let slipper dejen. Gå på opdagelse i sortimentet og find det fad, der passer til din bagning. Vi fører rørskåle i bl.a. plast, glas og rustfrit stål.

 • Udstikkere

  Hos Salling finder du udstikkere til alverdens kager og bageprojekter i køkkenet - både tal og bogstaver. Hvad end du er i gang md en lækker fondantkage, og lige mangler den sidste finish med smukke udstukkede blomster, eller om du skal bage småkager til familien, så har Salling løsningen til dig. I vores sortiment finder du ofte små udstikkersæt og formpakker, der giver dig mulighed for at lave mange forskellige kager med et og samme sæt. Du finder blandt andet et stort udvalg af udstikkere fra Patisse, der har specialiseret sig i alt til kager og andet sødt bagværk, og det kan ikke undre, at Blomsterbergs også excellerer i et stort udvalg af udstyr til at gøre bagværket ikke bare lækkert, men også smukt.

pr. side
Viser 1 - 60 af 276
Viser 1 - 60 af 276