Filter-søgning

(44 produkter)

Pris

75 - 650 kr

Mærke

Vis alle

Kvaliteter

Ansigtspleje

Ønsker du en velplejet hud, der stråler af sundhed? I Salling kan du finde et stort udvalg af ansigtspleje til enhver hudtype. Køb fugtgivende cremer eller plejende bodylotions online her på siden. Du finder et stort udvalg af varer, fra rensecremer, øjenplejemidler, ansigtscremer, specialprodukter til aftershaving og meget mere.

Skønhedstip

En fugtgivende skin tonic eller face gel kan modvirke infektioner og holde dit ansigts hud blød - og blød ansigtshud modvirker samtidig indgroede hår. Det kunne for eksempel være Shiseido Men energizing formula.

Clarins Men, Clinique eller Biotherm?

Leder du efter et bestemt brand, så kan filter-søgning hjælpe dig. 

Ønsker du en velplejet hud, der stråler af sundhed? I Salling kan du finde et stort udvalg af ansigtspleje til enhver hudtype. K&oslas Mere

Ansigtspleje Der er 44 varer

pr. side
Viser 1 - 44 af 44
 • 195,00 kr

  Clarins Men active face wash er en sæbefri, skummende gelé, der modvirker hårdt vands udtørrende effekt og fjerner alle spor af urenheder og forurening. Forfrisker og gør huden klar til barbering. Planteekstrakt af amerikansk vintergrøn, grindelia afgifter og renser huden. Skummes op med vand og koncentrér dig om T-zonen, glem ikke halsen og slut af med...
  195,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 220,00 kr

  Clarins Men exfoliating cleanser er en blød creme, som bliver til en mousse, når den kommer i kontakt med vand. Exfolierer, dybderenser og giver en finere hud i et trin.
  220,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 470,00 kr

  Clarins Men Line-Control cream er en beroligende creme, der får huden til at se ungdommelig ud. Line Control cream udglatter effektivt linjer i huden. Parakarse-ekstrakt: Mindsker hævelse og slaphed. Anvendes om morgenen eller aften efter behov.
  470,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 355,00 kr

  Clarins Men Line-Control eye balm er en beroligende creme, der får huden til at se ungdommelig ud. Line Control eye balm udglatter effektivt linjer i huden. Parakarse-ekstrakt: Mindsker hævelse og slaphed. Anvendes om morgenen eller aften efter behov.
  355,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 315,00 kr

  Clarins Men super moisture balm giver øjeblikkelig komfort uden at fedte. Solsikkeauxiner udglatter og opstrammer huden, mens ekstrakt af Mourera fluviatilis fugter uophørligt. Når den bruges efter barbering vil den lindre enhver følelse af stramhed. Kom Moisture Balm på ansigt og hals. Massér let ind især i de barberede områder.
  315,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 315,00 kr

  Clarins Men super moisture gel er ultrafrisk, absorberer med det samme, fugter hele ansigtet og tilfører ny energi. Opstrammer, blødgør og beskytter mod forurening. Complex af: Papaya, citrus og olivenblade får hårene til at vokse langsommere ud igen. Kommes på om morgenen efter barbering men også om aftenen, hvor huden er udtørret som følge af...
  315,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 250,00 kr

  Cleansing foam fra Shiseido Men er en meget effektiv ansigtsrens, som fjerner snavs og overskydende olie. Cremet rigt skum, der sikrer en behagelig og tæt barbering. Huden efterlades frisk uden at føles stram eller tør.
  250,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 250,00 kr

  Deep cleansing scrub fra Shiseido Men er en forfriskende ansigtsskrub, der fjerner ruhed, hudorme og matte overflade celler med en dybderensende virkning. Huden efterlades ren.
  250,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 390,00 kr

  Moisturizing emulsion fra Shiseido Men er en cremet hurtig-absorberende emulsion, der effektivt tilfører huden fugt. Modvirker ruhed og mærker efter barbering. Cremen beskytter imod fugttab, miljømæssig stress, tørhed og minimerer fine linjer.
  390,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 650,00 kr

  Total revitalizer fra Shiseido Men giver huden energi og fremskynder dens evne til at modstå tørhed, trist hud, fine linjer og andre synlige tegn på aldring. Bevarer fugtniveauet i 24 timer og beskytter mod miljømæssig stress og tørhed.
  650,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 430,00 kr

  Moisturizing recovery cream fra Shiseido Men er en fugtende creme, der effektivt modvirker ru hud, som følge af fugtmangel og de daglige skader, barberingen kan give. Fugter generøst huden, har en glat, behagelig konsistens, der giver et sundt og veloplagt udseende. Fordeles over ansigtet efter afrensning eller barbering.
  430,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 425,00 kr

  Eye soother fra Shiseido Men er en kølende gel, der bringer ny vitalitet til øjenområdet. Reducerer tegn på træthed såsom mørke rande og fine linjer. Gelen tilfører øjeblikkelig langvarig fugt og beroliger huden omkring øjnene.
  425,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 195,00 kr

  Clinique for Men face wash. Den flydende sæbe renser huden i dybden og er udviklet af Cliniques førende hudlæger. Gør huden frisk og behagelig, og føles aldrig stram eller tør. Forbereder huden til en behagelig barbering.
  195,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 215,00 kr

  Clinique for Men exfoliating tonic er trin 2 i Cliniques 3-Trinshudplejesystem til mænd. Mild eksfoliering, som fjerner de døde hudceller og afslører en blød og klar hud. Gør, at fugtighedscremen trænger bedre ned i huden.
  215,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 245,00 kr

  Clinique for Men moisturizing lotion indeholder en let formel, der fugter og styrker huden hele dagen. Absorberes hurtigt i huden.
  245,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 395,00 kr

  Clinique for Men maximum hydrator er en ansigtscreme, der giver intens fugt, genopretter fugtbalancen og holder på fugten. Genfugter tør hud og minimerer fine linjer.
  395,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 360,00 kr

  Origins for Men Save the Males multi-benefit moisturizer er en multifunktionel, oliefri lotion med gulerodsprotein og andre naturlige aktive ingredienser, som vil hjælpe huden, så den forbliver sund og gennemfugtet længere. Hvid birk virker effektivt mod linjer og rynker. Sammen kan du og denne lotion stoppe alle synlige tegn på skader.
  360,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 295,00 kr

  Biotherm Homme Age Fitness eye advanced. Rynker og manglende spændstighed er mænds største hudplejebekymringer verden over. Foruden hudens biologiske ældningsproces er vores hektiske livsstil en stressfaktor, som fører til for tidlige ældningstegn. Age Fitness indeholder en avanceret formel med to virkningsområder. Den skønne geléform virker styrkende og...
  295,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 525,00 kr

  Biotherm Homme Force Supreme Youth Architect Serum er til manden, der har synlige alderstegn. Huden synes mere ensartet, rynker mere udglattede og konturerne genskabt.
  525,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 365,00 kr

  Biotherm Homme Force Supreme eye architect serum er en ultra frisk serum, som er specielt tilpasset den sarte hud omkring øjnene. Udvisker fine linjer og mørke rande omkring øjnene.
  365,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 75,00 kr

  Biotherm Homme Ultimate lip balm. Nu er det slut med at bruge din kærestes læbepomade! Ultimate Lip Balm er en fugtgivende læbepomade til den maskuline mænd, der reperarer og plejer læberne. Bivoks og havsmør giver en naturlig fugt og dyb reparering, mens mentol og mint-ekstrakt bringer en øjeblikkelig friskhed på læberne. Et must have til mænd, der...
  75,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 340,00 kr

  Biotherm Homme Aquapower 72H concentrated glacial hydrator er den mest solgte dagcreme til mænd. Få Aquapower dagcreme i en ny eksklusive krukke. Aquapower er højteknologisk målrettet fugtpleje til mænd, der øjeblikkelig slukker hudens tørst. Huden fugtes, forfriskes, blødgøres i op til 72 timer, og efterlades med en exceptionel følelse af friskhed. Huden...
  340,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 595,00 kr

  Biotherm Homme Force Supreme Youth Architect Cream en en koncentreret creme, der modvirker synlige tegn på aldring hos mænd. En cremet tekstur, der ikke er klistret og føles let på huden. Huden bliver fastere og mere jævn.
  595,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 299,00 kr

  Homme Aquapower fra Biotherm.
  299,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 310,00 kr

  Moisturizer fra Clinique, som giver huden dens daglige nødvendige fugt og solbeskyttelse med både UVA og UVB filtre. Forbedrer hudens tilstand og absorberes hurtigt. Påfør i ansigtet og på halsen. Undgå øjenområdet.
  310,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 470,00 kr

  Clarins Men Line-Control balm er det perfekte anti age produkt til mænd, der vil se godt ud. Line Control balm hjælper med at mindske rynker og dybe linjer. Ekstrakt af parakarse, der benyttes i den traditionelle medicin på Madagascar, regenererer og opstrammer huden. Den lette balm fedter ikke og er til alle hudtyper. Kommes på om morgenen efter at have...
  470,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 275,00 kr

  Clarins Men shave ease 2-in-1 oil er perfekt til rejsen og til travle mænd. Den praktiske Shave Ease Oil giver maksimale resultater. Brug olien alene for at få barberbladet til at glide mere ubesværet eller før Smooth Shave for at blødgøre skæghårene. I formlen mødes planteekstrakter med æteriske olier: Forfriskende, rensende med rosmarin, eucalyptus og...
  275,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 215,00 kr

  Clinique for Men exfoliating tonic oil control er trin 2 i Cliniques 3-Trinshudplejesystem til mænd. Mild eksfoliering, som fjerner de døde hudceller og afslører en blød, klar og mat hud. Gør, at fugtighedscremen trænger bedre ned i huden.
  215,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 395,00 kr

  Clinique for Men anti-age moisturizer er en multifunktionel fugtighedscreme, der bekæmper linjer, rynker og trist hud. Indeholder antioxidanter, der beskytter huden mod nye skader samt styrkende og opstrammende ingredienser.
  395,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 205,00 kr

  Clinique for Men face scrub er et uundværligt produkt inden barberingen. Blødgør huden, fjerner døde hudceller og overskydende talg. Forbereder huden til en tæt barbering uden risiko for sår. Løfter hårstråene og mindsker risikoen for skægpest. Indeholder runde partikler, som eksfolierer uden at ridse huden.
  205,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 395,00 kr

  Biotherm Homme Age Fitness active anti-aging care. Rynker og manglende spændstighed er mænds største hudplejebekymringer verden over. Foruden hudens biologiske ældningsproces er vores hektiske livsstil en stressfaktor, som fører til for tidlige ældningstegn. Age Fitness indeholder en avanceret formel med to virkningsområder. Den skønne geléform virker...
  395,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 499,00 kr

  Biotherm Homme Force Supreme gel er en avanceret anti-age gel til mænd. Let og ikke fedtende gelé, der trænger hurtigt ind i huden. Huden synes øjeblikkeligt friskere med fornyet liv. Dag efter dag føles huden synligt stærkere med en genfundet fylde og fasthed.
  499,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 345,00 kr

  Biotherm Homme Total Recharge non-stop moisturizer giver huden fugt og en følelse af fornyet energi, og modvirker synlige tegn på træthed hos mænd. Cremen har en styrkende og opfriskende effekt, takket være friskheden fra mynte og den kølende geléformel. Den lette og behagelige konsistens giver en mere fleksibel, blødere og ensartet hud.
  345,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 169,00 kr

  Biotherm Homme Total Recharge cleanser er en ansigtsrens til mænd, som behandler synlige træthedstegn samtidig med, at den fugter huden. Giver en følelse af fornyet energi og modvirker synlige tegn på træthed. Efterlader huden blød og med en dejlig frisk fornemmelse.
  169,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 440,00 kr

  Homme Total Perfector Moisturizer fra Biotherm.
  440,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 299,00 kr

  Aquapower SPF14 fra Biotherm. Aquapower SPF 14 er en fugtgivende ansigtstgel med solbeskyttelse til mænd. Gelen indeholder algen Life Plankton™, som stammer fra de varme thermalske kilder i Frankrig. Life Plankton™ er særlig, fordi den indeholder 35 forskellige vitaminer, mineraler, og spormineraler, som har en plejende, fugtgivende og beroligende effekt...
  299,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 299,00 kr

  Aquapower Water Gel fra Biotherm. Aquapower Fresh Water Gel er en fugtgivende ansigtstgel til mænd. Gelen indeholder algen Life Plankton™, som stammer fra de varme thermalske kilder i Frankrig. Life Plankton™ er særlig, fordi den indeholder 35 forskellige vitaminer, mineraler, og spormineraler, som har en plejende, fugtgivende og beroligende effekt på...
  299,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage

Produkter under denne streg er ikke på lager online

 • 265,00 kr

  Clinique for Men anti-fatigue eye gel. Hård nat? Det vil ingen lægge mærke til med denne kølende roll-on gel, der øjeblikkeligt giver nyt liv, lysner og fugter trætte øjne. Fjerner mørke rande og poser under øjnene. Absorberes hurtigt.
  265,00 kr


  Ikke på lager online
 • 300,00 kr

  Hydrating lotion fra Shiseido Men er en frisk lotion, der leverer beroligende fugt til nybarberet eller nyrenset hud. Hjælper med at bevare det optimale fugtniveau for en følelse af komfort og beskyttelse imod ruhed. Forsvarer imod rødme, tørhed og miljømæssig stress.
  300,00 kr


  Ikke på lager online
 • 199,00 kr

  Biotherm Homme cleansing gel er en vaskegelé til mænd, der renser, frisker op og forbereder til barbering.
  199,00 kr


  Ikke på lager online
 • 199,00 kr

  Skrubbegelé til mænd, der renser huden og fjerner døde hudceller samt forfiner huden. Bruges 1-2 gange om ugen.
  199,00 kr


  Ikke på lager online
 • 315,00 kr

  Clinique for Men anti-age eye cream er en øjencreme, der øjeblikkeligt fugter det sarte område omkring øjnene. Reparerer synlige linjer og rynker. Fjerner mørke rande, poser under øjnene og giver mat hud en lys og frisk glød. Resultatet er et yngre udseende. Styrker hudens fugtbarriere, og gør den blød og fast.
  315,00 kr


  Ikke på lager online
 • 189,00 kr

  Biotherm Homme Total Recharge eye fugter huden omkring øjnene, giver en følelse af fornyet energi, og modvirker synlige tegn på træthed. Cremen har en styrkende og opfriskende effekt, takket være friskheden fra mynte og den kølende geléformel.
  189,00 kr


  Ikke på lager online
 • 270,00 kr

  T-Pur Anti-Oil & Shine fra Biotherm. T-Pur Anti-Oil & Shine er en fugtgivende dagcreme til mænd. Cremen giver en mat hud, som holdes frisk og mindre skinnende. Huden holdes fugtet i op til 24 timer.
  270,00 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 44 af 44