Filter-søgning

(102 produkter)

Pris

98 - 1700 kr

Brand

Vis alle

Materiale

Vis alle

Farve

Vis alle

Størrelse

Vis alle

Avanceret søgning

Categories level 3

Vis alle

Accessories Der er 102 varer

Underkategorier

 • Solbriller
 • Bælter
 • Halstørklæder og huer

  Halstørklæder

   

  En bidende kold og strid vind hører typisk vinteren til - men kan også hænde om foråret og efteråret. Foruden varmt tøj på disse kolde dage er et halstørklæde og en hue også en glimrende tilføjelse, for når kulden angriber hals og ører, så kan du langt bedre stå imod og undgå, at du begynder at fryse.

   

  Halstørklæde og hue skal ikke bare være komfortable og hjælpe dig med at holde varmen. De skal selvfølgelig også passe til din stil og bidrage positivt til dit udseende, når du har dem på. Det er vi i Salling meget bevidste om, og derfor kan du hos os shoppe flotte, moderne halstørklæder og huer fra mange af de kendte brands, som fx Seeberger, Pieces og Calvin Klein, uden at gå på kompromis med din personlige stil.

 • Handsker

  Handsker

   

  Handsker er nærmest helt uundværlige, når de kolde måneder sætter deres ubarmhjertige aftryk på vejret. Når du cykler gennem byens vindblæste gader eller går tur langs vandet, mens temperaturen ligger under frysepunktet, er det på ingen måde rart at være uden et par gode og varme handsker.

   

  Salling.dk kommer dig og dine hænder til undsætning med et stort sortiment af handsker, som ikke bare er passende, når det er koldt for fingrene, men også, når det gerne må se pænt og moderne ud. Vi har handsker til kvinder fra mange forskellige brands, så selv den kræsne kan være med. Her kan vi fx nævne Belsac, Otto Kessler og Adax.

 • Tørklæder

  Tørklæde

   

  Mangler der noget? Noget, der kan kaste ny glans over din tøjstil og fremtoning? Har du det sådan, kan du overveje, om dette noget kunne være at prøve et nyt tørklæde. Et tørklæde er nemlig en supernem måde at opgradere dit look på. En helt klassisk måde at bære det på er ved at svøbe det om halsen eller i håret.

   

  Du kan også gå lidt mere utraditionelt til værks og bruge tørklæder som en sjov og anderledes accessory. Du kan for eksempel sætte det på din taske eller rundt om håndleddet. Der er endnu mere inspiration at hente, for i Salling har vi tørklæder i mange forskellige, flotte designs fra brands som fx Dixie, Pieces og Tif Tiffy.

   

  Glem ikke, at vi i Salling altid har hurtig levering og god service. Hvis du køber for over 500 kr., sender vi helt uden leveringsgebyr.

 • Hatte og kasketter
 • Tasker & punge

  Dametaske

   

  Tasker! Hvad lægger du vægt på? For nogle skal den være praktisk: Have plads til nøgler, pung, parfume, håndcreme, makeup med mere. For andre skal den have et elegant og unikt design. En taske er måske mere end noget andet en accessory, der kan fuldende et outfit og sætte prikken over det berømte i. Vi har tasker fra brands som Kenzo, Núnoo, Tiger of Sweden og Adax.

   

  Men ingen taske uden pung. For de to accessories hænger unægteligt sammen. Hvad folk har i deres punge, er selvfølgelig forskelligt fra person til person. Af den grund er der også meget forskellige ønsker til, hvordan en pung skal være, indvendigt som udvendigt. Er det vigtigt, at du kan have plads til mønter, sedler og plastikkort, eller går du efter et bestemt design? Vi har flotte, forskellige punge fra brands som Tiger of Sweden, Calvin Klein og Marc Jacobs.

   

  Mangler du inspiration til tøjskabet? I Salling har vi en personlig shopper, der er ekspert i at sammensætte en garderobe, som du føler dig komfortabel i. Book en personlig shopper kvit og frit her på salling.dk.

 • Smykker & Ure

  Smykker

   

  Smykker, som er flotte, elegante og moderne, er passende at bære til mange lejligheder. Når du går på arbejde og viser dig fra din mere formelle side, men også når du tager på cafétur med veninderne, og rammerne er lidt mere uformelle. Smykker giver dig det ekstra pift, som skinner og matcher din personlighed og stil. Hos os finder du fx smykker fra Dyrberg Kern, Pilgrim og Sif Jakobs.

   

  I Salling har vi også fede og eksklusive ure, som løfter andet end opgaven om at informere dig om, hvad klokken er. Vi ved nemlig, at accessories spiller en nærmest lige så stor rolle som resten af dit outfit. Vi har ure og smykker fra mange kendte brands og vores sortiment er stort. Vi er selvfølgelig behjælpelige med batteriskift og reparation af dit ur.

   

  Glem ikke, at vi i Salling altid har hurtig levering og god service. Hvis du køber for over 500 kr., sender vi helt uden leveringsgebyr.

 • Pandebånd
pr. side
Viser 1 - 60 af 102
Viser 1 - 60 af 102