Thisted Bryghus Ny Nordisk Øl gaveæske, 3x50 cl

Pris inkl. pant Thisted Bryghus Ny Nordisk Øl gaveæske, 3x50 cl Forstør

142,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I denne gaveæsker venter en unik smagsoplevelse af Nationalpark Thy på flaske. Under navnet Ny Nordisk Øl af Thisted Bryghus har bryghuset skabt øllene Klithede, Faddersbøl og Thagaard, der er brygget med respekt for tankerne omkring Ny Nordisk Øl og den nordiske gastronomi. Baseret udelukkende på lokale råvarer, er øllene brygget på planter og træer, der vokser på de magre jorde ved Vesterhavets brusende bølger og hårde, salte vinde. Råvarernes hårde vækstbetingelser tilfører øllene en særlig intens smag.

Flere detaljer

Beskrivelse

Ny Nordisk Øl af Thisted Bryghus
Klithede, Thagaard og Faddersbøl udgør Thisted Bryghus’ bidrag til netværksprojekt Ny Nordisk Øl, som vil sætte nordisk øl og nordisk terroir på dagsordenen.

Projektet Ny Nordisk Øl tror ikke blot på, at det vil give mere mening og glæde for bryggerne at producere øl med råvarer fra nærområdet, at brygge øl, som portrætterer landskabet’, inspireret af det amerikanske Beers Made By Walking. Thisted Bryghus har brygget disse tre øl med respekt for projektet samt udelukkende råvarer fra nærområdet. Ny Nordisk Øl er ikke blot en naturlig forlængelse af den danske øl-revolution, men også en af den nordiske køkkenrevolution, der giver helt nye muligheder for at parre nordisk gastronomi og øl. Ny Nordisk Øl modtog i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster.

Varefakta
Reference

5707402005804

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

5,8%

Indhold

3x50 cl

Serveres ved

18-20 °C

Øltype

Ny Nordisk

Anmeldelser

Ny Nordisk Øl fik i 2014 Årets Ølpris af Danske Ølentusiaster

Kvaliteter

Undergæret uden humle

Antal

3 stk

Velegnet til

Aperitif, fisk, kylling, oksekød, gryderetter samt ost

Thisted Bryghus Ny Nordisk Øl gaveæske, 3x50 cl Thisted Bryghus