Terrazas de los Andes Malbec, Argentina, 2009

Terrazas de los Andes Malbec, Argentina, 2009 Forstør

119,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinen har en dyb violet farve. Duften er frisk og frugtagtig, med noter af sorte kirsebær, figner og syrlige kirsebær marmelade, fulgt af en delikat violet parfume. Lagringen på fade giver vinen dybde med med ristede noter og et strejf af vanilie. Smagen er koncentreret og velafrundet og giver plads til den karakteristiske og elegante smag af druen.

Flere detaljer

Beskrivelse

Terrazas de los Andes fremstiller førsteklasses vine i højdedragene i Argentinas bedste vinområde Mendoza.I slutningen af 1950'erne blev chefvinmageren for Möet og Chandon - Renaud Poirier, udsendt til sydamerika for at undersøge Mendozas vindyrknings potentiale.

Poiriers begejstring resulterede i, at Poirier og Moët & Chandon for første gang etablerede en vingård uden for Frankrigs grænser. I 1999 åbnede Möet Chandon Terrazas de los Andes, som oprindelig var en gammel spansk vingård fra 1898 der blev moderniseret. Terrazas de los Andes har specialiseret sig i hvad de selv kalder for "high elevation grape cultivation".

Således dyrkes de forskellige druesorter lige på grænsen af det mulige, hvilket sinker modningsprocessen og fremmer elegancen betydeligt. Chardonnay dyrkes derfor i 3.900 fods højde, Malbec i 3.500 fods højde og Cabernet Sauvignon i 3.200 fods højde.Vinene fra Terrazas de los Andes fremstår alle som nogle af Argentinas mest forfinede.

Varefakta
Reference

7790975017013

Land

Argentina

Alkoholprocent (% vol.)

14,2%

Område

Mendoza

Årgang

2009

Druesorter

100% Malbec

Konservering

Indeholder sulfitter

Terrazas de los Andes Malbec, Argentina, 2009 Terrazas de los Andes.