Protos, Reserva, Ribera Del Duero, Spanien, 2009

Protos, Reserva, Ribera Del Duero, Spanien, 2009 Forstør

219,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

En sand juvel af en vin, 18 måneders lagring på eg efterfulgt af min. 24 måneders lagring i flasken giver en uforglemmelig silkeblød smagsoplevelse, der bliver hængende i det uendelige. En fryd for øjet, næsen og ganen.

Flere detaljer

Beskrivelse

Vinhuset har navnet "Protos", som oprinder fra det græske ord for "Første". Protos historie starter helt tilbage i 1927, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe lokale vinavlere. Fra starten var det et projekt for fremtiden, som over tid har vokset sig større og samtidigt opnået stor international anerkendelse. Allerede i 1930'erne opnåede Protos høj prestige, da det modtog guldmedaljen for vinhusets smagfulde rødvine på verdensudstillingen i Barcelona i 1929.

Denne anerkendelse og fokus på kvalitet er nøjsomt blevet bibeholdt frem til i nutiden.Protos stadige vækst skabte over årene mangel på plads og vinhuset begyndte derfor at udvide i vindistriktet, og med den øgede prestige og vinkvalitet fik distriktet sit eget navn: Ribera del Duero. I 1995 blev vinkælderen udvidet og senest har Protos købt en vinproducent i byen Anguix (Burgos), hvor der satses på den allernyeste teknologi for vinproduktion.

Varefakta
Reference

8420342001022

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Ribera del Duero

Årgang

2009

Druesorter

100% Tempranillo

Velegnet til

Ideel vin til kraftige og krydrede kødretter samt modne oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Protos, Reserva, Ribera Del Duero, Spanien, 2009 Bodegas Protos