Morellino di Scansano DOCG, Italien, 2014

Morellino di Scansano DOCG, Italien, 2013 Forstør

74,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Farven er rubinrød. Duften er kompleks, frugtrig med noter af skovens bær. Smagen er frisk, frugtrig, medium fyldig med blide tanniner. Lang vedvarende eftersmag.

Flere detaljer

Beskrivelse

Høst foregår i september. De manuelt selekterede druerklaser presses blidt. Vinmosten macerer på druekvaset 12-14 dage for udtræk af hhv. farvestof samt duft- og smagskomponenter. Gæringen styres i temperaturregulerede ståltanke. Efter Gæring og 2. gæring (malolaktisk) overføres vinen til nyt stålfad, hvor den modner i ca. 4 md, hvorefter den aftappes og modner på flaske inden den må frigives til salg fra 1/3 året efter høståret.

Vingården ”Aia Vecchia” er Bolgheri - Toscana’s nye Grande stelle. Det er i dag 2. og 3. generation af Pellegrini-familien, der ejer og driver dette super vinhus. Siden lanceringen af den første vin ”Lagone” i 1998 har man år efter år høstet internationalt anerkendte præmier og anerkendelser som få. Ikke mindst topprodukterne Bolgheri Superiore DOC ”SorUgo” er sammen med ”Lagone” super-kvalitet til unikke priser. ”Lagone” som ”BEST BUY” og ”SorUgo” som seriøs konkurrent til kultvinene: ”Solaia” og Sassicaia” (dvs. opnår international rating - årgang efter årgang - på samme niveau som disse) med den markante forskel, at når du betaler for 1 fl. ”Solaia”/”Sassicaia” kan du for samme pris erhverve 6 fl. ”SorUgo”og endda  i en eksklusiv trækasse.

Varefakta
Reference

8032749634002

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Toscana

Årgang

2014

Druesorter

100% Sangiovese

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Fjerkræ, kanin, svinekød

Konservering

Indeholder sulfitter

Morellino di Scansano DOCG, Italien, 2014 Aia Vecchia