4kilos, Spanien

4kilos, Spanien, 2013 Forstør

339,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den flotte aroma byder bl.a. på mørk frugt, solbær, kaffe, ribs og lakrids. Smagen har en fin cremet struktur og byder bl.a. på smagsnuancer af solbær, mokka, peber og kakao. Det kølige og mineralrige terroir skinner igennem i vinens flotte struktur og eftersmagens saftige frugtsyre.

Flere detaljer

Beskrivelse

I vinens ungdom bør den iltes 1-2 timer før servering ved 15-16 grader og under optimale forhold kan vinen gemmes op til 10 år fra høst. 

 

Francesc Grimalt og Sergio Cabellero startede i 2006 deres egen lille vinproduktion, som skal udtrykke druernes unikke karakter samt sætte nye rammer for hvordan vine kan skabes. Allerede med deres første vin skabte Francesc og Sergio nye rammer, da de stod uden et reelt vinhus og derfor måtte gære vinen i åbne mælkekar. I 2007 ombyggede de to venner en gammel bondegård til et minimalistisk vineri, som nu danner rammen om deres årlige produktion på ca. 45000 flasker.

Deres første vin lavet i 2006 fik debut på markedet i 2008 med stor succes. I 2009 blev vinhuset kåret til årets vinhus i Spanien af det anerkendte vinmagasin Guia Peñín. Navnet 4Kilos er en metafor for den startkapital vinhuset havde. De startede op med 4.000.000 Pesetas, hvilket svarer til ca. 180.000 kr. Dette vinhus lever derfor på en nøjsomhed og kærlighed overfor deres terroir og druer, og ikke nogen voldsom kapital.

Varefakta
Reference

5710580000103

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Område

Mallorca

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

70% Callet, 20% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah

Serveres ved

15-16 °C

Anmeldelser

92 Point - Guia Proensa 2013, 5/6 stjerner på winelab.dk, 4,5 stjerner i Berlingske tidende

Konservering

Indeholder sulfitter

4kilos, Spanien 4 Kilos Vinicola