Quartz Reef Methode Traditionelle, New Zealand

Quartz Reef Methode Traditionelle, New Zealand Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En vin der er produceret efter "Methode Traditionelle", hvilket giver vinen en meget stor elegance. Lys gul farve, der med alderen bliver lidt kraftigere i farvenuancerne. En anelse gæret i næsen og med moden æble og fin syre samt nuancer af lidt lemon/grapefrugt og kiks med noter af nødder. Smagen er frisk og perler dejligt i munden.

Fremragende som velkomst eller aperitif, men kan også sagtens drikkes til retter med f.eks. lyst kød. Anses som en af de bedste mousserende vine fra den nye verden i Danmark.

Flere detaljer

Beskrivelse

Quartz Reef Winery ligger i det relativt nye vinområde Central Otago. Vinmageren hos dette vinhus hedder Rudi Bauer, som har arbejdet for andre fine vinhuse og er blevet kåret som årets vinmager i 1999. Rudi Bauer har blandt andet samarbejdet med en fransk champagneproducent for at forbedre sin Methode Traditionelle, men han brænder mest for Pinot Noir vine. Vinhuset har 3 hektar marker, som primært er beplantet med Pinot Noir druer. Huset høstede første gang i 1996. I dag eksporteres udelukkende til Australien og Danmark.

Varefakta
Reference

9421002700001

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Område

Central Otago

Druesorter

61% Pinot Noir og 39% Chardonnay.

Anmeldelser

96 point - Bob Campbell

Konservering

Indeholder sulfitter

Quartz Reef Methode Traditionelle, New Zealand Quartz Reef Vineyard