Albet Noya Lignum Blanco, Penedés, Spanien

Albet Noya Lignum Blanco, Penedés, Spanien Forstør

120,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En økologisk vin på druerne Chardonnay, Sauvignon Blanc og Xarel·lo. En levende hvidvin med duft af grønne æbler, citron og lidt abrikos med en en flot, lang smagsoplevelse. Chardonnay-druen giver den en behagelig cremet struktur samt en skøn balance. En vin der egner sig fint til fiskeretter, gerne med lidt creme-sauce til.

Flere detaljer

Beskrivelse
Vingården Albet i Noya stammer helt tilbage fra 1903 og var i 1972 den første vingård i Spanien til at omlægge alt arbejdet i marken til økologi. I dag ejer Albet i Noya hele 210 hektar, men kun 80 hektar er beplantet med vinstokke - de resterende 130 hektar består hovedsageligt af skov for at bevare en høj biodiversitet i området. Udover de 80 hektar vinmarker købes der samtidig lidt druer fra andre små økologiske vingårde i området, til markedets højeste priser for at opretholde den høje kvalitet.

I dag er flere af markerne omlagt til biodynamik, med forventning om at alle 80 hektar kan dyrkes på denne måde indenfor 10-12 år. Alle vine fra Albet i Noya er økologisk certificerede.
Varefakta
Reference

8437000043287

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Penedès

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Chardonnay, Sauvignon Blanc, Xarel·lo

Serveres ved

6-8 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Lettere fiskeretter gerne med lidt creme sauce til

Konservering

Indeholder sulfitter

Albet Noya Lignum Blanco, Penedés, Spanien Albet i Noya