Ruffino La Serelle, Italien

Ruffino La Serelle, Italien Forstør

119,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Serelle har en intens aroma af kandiseret frugt, med noter af eukalyptus og honning, samt friske hints af citrusfrugter, kanel, muskatnød og karamel. I ganen afsløres en bred vifte af tørrede frugtnoter. Den lange lagringsproces i små ege tønder, efterlader krydrede hints af vanilje og hasselnøddechokolade. Strukturen er tæt og leder en hen på en langvarig finish af orangeskal og créme brulé.

Flere detaljer

Beskrivelse
Ruffino har opretholdt sin førerposition indenfor den italienske vinindustri, siden huset i 1877 blev grundlagt af de to fætre Ilario og Leopoldo Ruffino. Firmaet blev i 1913 købt af Folonari familien. I dag ejes Ruffino af 3. generation Folonari. Deres vingårde og produktion er blandt de mest moderne i Italien, som forener mange års erfaring indenfor vinfremstilling med moderne fremskridt.Druerne der anvendes til denne Serelle, er nøje udvalgt på vinmarkerne gennem hele høsten, som strækker sig fra medio september til slutningen af oktober. Bundterne tørres langsomt i "vinsantaia". Et miljø, der er kendetegnet ved, der skal være en naturlig og konstant temperatur. Denne proces varer indtil starten af december, hvor de bedste bundter bliver udvalgt.Druerne presses forsigtigt og druemosten er tyk og honningagtig, på grund af det høje sukkerindhold. Vinen gærer i store franske egefade, ved en kontrolleret temperatur på 15/17 grader. Gæringen fortsætter langsomt indtil marts, hvor man har opnået den helt korrekte sukkerbalance. Serelle lagrer færdig i små egefade (en iltningsproces) i ca. 3 år.
Varefakta
Reference

8001660132737

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

15%

Druesorter

Malvasia del Chianti, Trebbiano Toscano

Velegnet til

Fantastisk til desserter.

Konservering

Indeholder sulfitter