Paolo Petrilli Tortiglioni Pasta, 500g

Paolo Petrilli Tortiglioni Pasta, 500g Forstør

39,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

En ægte italiensk pasta torgiglioni lavet af durumhvede dyrket økologisk. Pastaen fremstilles ved traditionelle metoder, hvor omhyggeligt udvalgte kerner tørres ved lav temperatur. Kog i rigeligt vand i 14 minutter. En liter vand pr 100 g pasta.

Flere detaljer

Beskrivelse

La Motticella er en italiensk bopæl, som var et gammelt hvilested på vejen mellem Lucera og Hvar. Paolo Petrillis farfar købte gården i begyndelsen af 1900'erne. I dag er Motticella en voksende virksomhed, der dyrker hvede, hø, tomater, peberfrugter, rødbeder, vindruer og oliven. Produkterne er blevet dyrket ved hjælp af økologiske metoder siden 1988 og alle plukket i hånden i stedet for af maskinen, som er sjælden i dagens industri. Virksomheden går den traditionelle rute, ligesom generationer af landmænd har gjort før dem. Alt for at producere helt naturlige produkter af høj kvalitet.

Ingredienser:
Økologisk hvede af typen Saragolla, Hathor og Trez varianter, dyrket på Paolo Petrillis landbrug i Lucera og derefter malet på Mollni di Vita møllen. Indeholder hvede, gluten.

Produceret af Paolo Petrilli af Pastificio Sorrentino.

Varefakta
Reference

8051084370345

Land

Italien

Indhold

500 g

Kvaliteter

Økologisk

Paolo Petrilli Tortiglioni Pasta, 500g La Moticella