Filter-søgning

(22 produkter)

Pris

36 - 123 kr

Land

Producent

Fordele/egenskaber

Salt og peber

Salt og peber er uden sammenligning de krydderier vi anvender mest. I dag findes der et væsentligt større udvalg af kvalitetssalt og -peber til ethvert formål, så lad dig inspirere til madlavningen i vores udvalg.

Flagesalt, sydesalt eller pyramidesalt?

Flagesalt gør sig glimrende på spisebordet, fordi saltet kan smuldres direkte over maden, eller lægges i store, dekorative flager over retten. Sydesaltet er udvundet direkte af havvand, og indeholder derfor ikke kun natriumklorid, men også magnesiumklorid, calciumsulfat og mineraler. Fælles for sydesalt, flagesalt og pyramidesalt er dog, at den helt store smagsforskel på dem og almindeligt salt, skyldes strukturen. Når du får det ind på tungen, så er det i kontakt med de bagerste af mundens smagsløg, og giver en mere intens saltsmag. Den kemiske sammensætning af salt spiller altså en noget mindre rolle end strukturen, og den største effekt af flage-, syde- eller pyramidesalt opnås ved at "pynte" maden med salt umiddelbart før serveringen.

Sort peber eller hvid peber?

De modne peberkorn har en sort yderskal, og den sorte peber består af soltørrede, modne peberkorn. Ved at pille yderskallen af peberkornene (enten før eller efter soltørringen) får man de hvide peberkorn. Hvid peber har en mere intens, men mindre kompleks, smag, og skal typisk anvendes hurtigere end den sorte peber, da bitterstofferne bliver mere fremtrædende ved længere tids opbevaring. I det franske køkken anvendes den hvide peber typisk af æstetetiske årsager, mens man i det asiatiske køkken ofte foretrækker den mindre komplekse smag til at supplere retterne. Peber gennemgår 3 modningsfaser, fra grøn til rød til sort, og rosenpeber består af de endnu ikke fuldmodne peberkorn. De røde peberkorn er mindre intense, men mere komplekse end de sorte pebre.

Salt og peber er uden sammenligning de krydderier vi anvender mest. I dag findes der et væsentligt større udvalg af kvalitetssalt og - Mere

Salt og peber Der er 22 varer

pr. side
Viser 1 - 22 af 22
Mest populære
 • 39,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne er infuseret med rødvin fra det katalanske Priorat distrikt, der producerer kraftige, men elegante vine. Dette giver en smuk blommefarvet salt med tydelig vin aroma, der passer rigtig godt til stegt kød.
  39,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 38,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne lægges herefter i et lukket røgkammer, og ryges igennem flere uger med brænde af gammelt egetræ. Røgsalt er særdeles populært i det nordiske køkken og kan anvendes til alle typer råvarer.
  38,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 39,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne er infuseret med olier fra solmodnede citroner og et grønt drys af citrontimian. Saltflagerne er velegnede til alle typer fisk og grønt, der vil elske et touch af citrus.
  39,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Hvid peber har en mere intens pebersmag end sort peber. Peberbær til hvid peber modnes – i modsætning til sort peber – fuldt til bærret er rødt, hvorefter bærrene skylles i vand til den ydre skal falder af og det indre, hvide korn kommer frem. Denne hvide peber er af skovhavehøst og er fra området Thysmada i Sri Lanka.
  45,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 64,95 kr

  Kraftfulde og solmættede, økologiske peberkorn fra de srilankanske skovhaver. Størstedelen af Mill & Mortar’s krydderier køber vi i Sri Lanka, hvor vi samarbejder med små produktionskooperativer og hvor jorden dyrkes økologisk og bæredygtigt af de små bønder. Vores økologiske sorte og hvide peber stammer fra området omkring Thysmada i det centrale Sri...
  64,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 44,95 kr

  Den bedste bordpeber. Kun ca. 10% af peberhøsten i Sre Ambel får prædikatet First Quality. Bærrenes duft har toner af eucalyptus og smagen passer til fjerkræ og kød, i al asiatiske og det klassiske franske køkken. Peberbonden i Sre Ambel er ikke økologisk certificeret, da hans produktion er for lille til det kan betale sig. Hans peber høstes og soltørres...
  44,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 64,95 kr

  De sorte peberbær har en frisk krydret aroma med undertoner af træ, moskus og røg. Smagen er forfinet og stærk, med en rund og varm finish. Sort Penja egner sig rigtig godt til retter med æg, rejer, lamme- og gedekød og -ost samt jordbær. Sort Penja er dermed også et godt bud på peberen til påskebordet.
  64,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 64,95 kr

  Denne rosenpeber vokser vildt i omegnen af Curepipe på Mauritius. Den har både en behagelig blomsteragtig sødme og en let bitterhed, der gør, at smagen ikke helt forsvinder, når den anvendes med andre råvarer. Bærrene anvendes hele eller let knuste i vinaigrette dressinger og grønsagsretter, til fisk og lyst kød, tørre oste eller desserter. På...
  64,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 36,95 kr

  Flagesalt, også kaldet pyramidesalt, giver en fantastisk let og sprød saltning. De store flotte krystaller anvendes hele eller smuldres let mellem fingrene. Denne cypriotiske flagesalt har Middelhavssaltets milde og fine smag og er udvundet af renset havvand og sydet i solen i store kar.
  36,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 36,95 kr

  Sorte saltflager giver en flot finish til retter med lyse råvarer, såsom grillet kød, fisk, grønsager og æg. Saltflagerne stammer fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltet infuseres med aktivt kul, der giver den flotte farve og kompletterer den fine saltsmag.
  36,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 121,95 kr

  Læsø kryddersalt sammensat til vildt. Med sydesalt, rosmarin, timian, oregano og hvidløg.
  121,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 69,95 kr

  Super enkel og lækker Himalaya salt fra Lie Gourmet. Salten fra Himalaya indeholder masser af naturlige mineraler og ingen tilsætningsstoffer - sammenlignet med mange andre salte. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til alle former for madretter.
  69,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 69,95 kr

  Lækker havsalt med rosmarin, paprika, chili, rød peber og timian. Fantastisk variant hvor chilien giver den en lidt spicy smag. Præsenteres i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til rødt kød, kylling, kraftige retter, rodfrugter og kartofler stegt i ovnen.
  69,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 69,95 kr

  Lækker blanding af 5 slags peberkorn: Sort -, hvid -, jamaica -, rosa - og grøn peber. Ideel til at krydre alt slags mad, og nem at have med på picnic eller terrassen. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 49,95 kr

  Saltet bruges til krydring af retter med svampe, stegt & grillet kød & fjerkræ, smagsgiver i kartoffelretter & som lækkert drys på hjemmebagt brød. De tørrede svampe tilfører retten Umami, som er det femte krydderi og er en naturlig smagsforstærker.
  49,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 49,95 kr

  Denne sydesalt er lækkert på stegt og grillet kød, fjerkræ, til grøntsags- og kartoffelretter. Dertil er saltet særdeles fremragende til krydring af vildtretter.
  49,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 79,95 kr

  Denne eksklusive og sjældne variant laves kun i en ganske lille sortering. Bærrene høstes når bærrene er røde og fuldt modnede, hvilket giver de æteriske olier og piperinen i skal og kerne mulighed for at udvikle sig fuldt. Eucalyptus aromaen er udtalt og smagen er sødligstærk. De store peberbær har en svagt rødlig undertone, der minder om Cambodias røde...
  79,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 68,95 kr

  Den hvide peber ryges nænsomt over bøgesmul, hvilket giver den en mild røgsmag. Den intense smag af hvid peber og den lette røgsmag gør den særdeles velegnet i tilberedningen af fisk, på dampede grønsager og med svinekød.
  68,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 121,95 kr

  Læsø kryddersalt er et sikkert valg til kød. Med sydesalt, løvstikke, estragon, timian og hvidløg.
  121,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 69,95 kr

  Super dejlig, krydret blanding med salt, peber, timian, skalotteløg og hvidløg. Idéel til gode bøffer, fisk, salatdressing, risotto eller grøntsager. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Et must ved siden af grillen.
  69,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 69,95 kr

  Lækker og delikat blanding af groft havsalt tilsat stykker af sommertrøffel. Ideel til pastaretter, risotto, fisk, kød, omelet og alle de andre retter, hvor du ønsker en dejlig smag af trøffel. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 49,95 kr

  Koldrøgede sydesalt fra Nordisk har en delikat røget smag samt en smuk gylden farve. Brug saltet på stegt, grillet eller marineret fisk, kartofler, som drys på æggemaden eller andre steder hvor en diskret røgsmag måtte være ønsket.
  49,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
Viser 1 - 22 af 22