Filter-søgning

(9 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Toscana
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

73 - 687 kr

Land

Passer til

Vis alle

Druer

Vis alle

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Toscana Der er 9 produkter.

Emilia-Romagna Marche Trentino- Alto Adige Lombardiet Veneto Piemonte Toscana Umbrien Puglia Basilicata Sicilien Sardinien

I den italienske region Toscana finder vi bl.a. de klassiske rødvine som Chianti og Brunello di Montalcino. Geografisk befinder vi os i området omkring Firenze og Siena, hvor klimaet sørger for masser af sol og lave temperaturer om natten - perfekte forhold for Sangiovese-druen.

Brunello di Montalcino laves udelukkende på Sangiovese Grosso druen, som også kendes lokalt som Brunello. Chianti har ligesom Brunello’en oplevet en øget popularitet de seneste år. Chianti indeholder mellem 75-100% Sangiovese druer samt en blanding af Canaiolo, Trebbianno eller Malvasia. Dog kan andre druesorter også benyttes, men må ifølge den lokale vinlov maks. udgøre 15 %. De allerbedste Chianti vine har betegnelsen Classico, hvor kravene er endnu strammere mht. druesammensætning, dvs. 80-100% Sangiovese og resten andre blå druesorter.

Gå tilbage til Italien

pr. side
Viser 1 - 9 af 9
 • 399,95 kr

  100% Sangiovese Grosso. Granatrød farve, koncentreret og krydret bouquet med typisk kirsebærstrejf, blomme og ribs. I munden er den fyldig, intens og med en klassisk Brunello-frugtsyre. En fornem ledsager til f.eks. braiseret kød, vildt og faste lagrede oste. Kan gemmes op til 15 år fra høståret og vi anbefaler at man ilter vinen 2-3 timer før servering...
  399,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 109,95 kr

  Farve: Strågul med grønlige reflekser. Duft: Intens, med noter grapefugt og nyslået græs udviklende sig over i abrikos og ananas. Smag: Elegant, tør, medium fyldig og frisk med noter fra duften.
  109,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 74,95 kr

  Farven er rubinrød. Duften er kompleks, frugtrig med noter af skovens bær. Smagen er frisk, frugtrig, medium fyldig med blide tanniner. Lang vedvarende eftersmag.
  74,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 159,95 kr

  Farven er gyldengul. Duften er intens, kompleks med delikate noter af tørret eksotisk frugt (abriskos, banan mv.) Smagen er  sød, fyldig, fløjlsblød med klare noter fra duften. 
  159,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 169,95 kr

  Farven er intens rubinrød. Duften er intens og delikat frugtrig med noter af solbær og brombær samt vanilje. Smagen er  tør, fyldig med rød bærfrugt- og krydderinoter og markant tannin-bid og delikat eftersmag.
  169,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 447,95 kr

  Farven er intens rubinrød med granatrøde toner. Vinens duft er delikat, intens og frugtrig med noter af vilde skov-bær. Smagen er elegant, tør, fyldig og kraftfuld med uhyre vedholdende eftersmag.
  447,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 135,95 kr

  Farve: Dyb violetrød. Duft: Delikat, intens, frugtrig med noter modne røde bær og vanilje. Smag: Elegant, tør, fyldig og kraftfuld med noter solbær og krydderier.
  135,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 299,95 kr

  Farve: Dyb violetrød Duft: Delikat, intens, frugtrig med noter modne skovbær, vanilje, tobak og krydderi. Smag: Elegant, tør, fyldig og kraftfuld med noter solbær og krydderier. Delikat afstemt garvesyre. Lang udviklende eftersmag.
  299,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 685,95 kr

  Farven er intens rubinrød med granatrøde toner. Duften er delikat, intens, frugtrig med noter vanilje og vilde skovbær. Smagen byder på stor struktur med elegance, indbydende tannin-bid , fyldig og kraftfuld med en yderst vedholdende eftersmag.
  685,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
Viser 1 - 9 af 9