Filter-søgning

(3 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

88 - 90 kr

Land

Druer

Vis alle

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Languedoc Der er 3 produkter.

Champagne Alsace Bourgogne Bordeaux Rhône

Languedoc regioen strækker sig langs middelhavskysten ned mod pyrenæerne. Languedoc er en vinregion i stor udvikling hvor der i modsætning til mange andre vinområder i Frankrig i større grad nytænkes i forhold til druer og produktionsmetoder. F.eks. er producenten Mas de Janiny overgået til økologisk vinproduktion.

Salling har afsøgt dette spændende område og herunder finder du et udvalg af de vine vi kan anbefale fra Languedoc.

Gå tilbage til Frankrig

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • 89,95 kr

  Denne herlige landvin fra Languedoc i Sydfrankrig har alt det man gerne vil have i en god hverdagsvin og lidt til. Dyb rubinrød farve med flot rød kant. I næsen han vinen kandiserede mørke kirsebær, jordbær og et mildt krydret indslag. Smagen er blød, saftig og ligetil med skovbær, blommer, kanel og frisk peber. En vin til enhver lejlighed.
  89,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 89,95 kr

  En smuk gul farve med guld refleksioner. Kraftfuld og fuld af finesse hvor næsen afslører tropiske frugter og modne citrusfrugter. Smagen antyder tørrede frugter i form af rosiner, figner og hasselnødder og vanille der giver en god vedvarende smag.
  89,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 89,95 kr

  Næse: Meget modne kirsebær, en række intense og dybe aromaer af kandiserede røde frugter, generøse krydderier og grillede noter. Kraftfuld og fyldig i munden, der afslører varianter af tapenade og vanille, efterfulgt af mokka og stenfrugter.
  89,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
Viser 1 - 3 af 3