Rivegilde - spar op til 60% - shop nu

Lammekrone med urtepesto og pistacie

Ingredienser

Antal: 4 personer
Tid: 30 minutter

  • 1 lammekrone
  • 30 g usaltede pistacienødder
  • 1 håndfuld dild
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld rosmarin
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 0,5 citron
  • Salt og friskkværnet peber

Ingredienser til lammekrone med urtepesto

Fremgangsmåde 

Forvarm ovnen til 185 grader varmluft.

Placér lammekronen i et ovnfast fad, og dup den tør med køkkenrulle.

Hak pistacienødder og alle krydderurterne fint.
Rør det sammen med olivenolie, revet hvidløg og citronsalt, salt og peber i en skål, så du får en grov pesto.

Fordel pestoen på lammekødet, og tryk den godt fast

Sæt fadet i ovnen i 30 minutter, eller indtil kødet har en kernetemperatur til 60 grader.

Lad lammekronen hvile i 15 minutter, inden servering.

Velbekomme

Lammekrone med urtepesto