Filter-søgning

(2376 produkter)

Pris

7 - 10000 kr

Brand

Vis alle

Materiale

Vis alle

Gryder varmekilde

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Køkkenudstyr

Salling.dks store udvalg af køkkenudstyr lader dig udstyre dit køkken med alt, hvad hjertet begærer. Du finder et stort udvalg af espressomaskiner, grydeskeer, blinispander, elpiskere og alt det andet, der gør køkkenet funktionelt, smukt og unikt. Du finder blandt andet et stort udvalg af Rosti Mepal, Le Creuset, Eva Solo og meget mere, der kan gøre dit køkken til dit yndlingsrum.

Salling.dks store udvalg af køkkenudstyr lader dig udstyre dit køkken med alt, hvad hjertet begærer. Du finder et stort udvalg Mere

Køkkenudstyr Der er 2375 varer

Underkategorier

 • Køkkentilbehør

  Køkkentilbehør er essentielt i den daglige madlavning. Hos Salling finder du et stort udvalg indenfor artikler til køkkenet, alt fra et skærebræt til et stegetermometer. Gå på jagt efter det perfekte udstyr til dit køkken, uanset om det er en østerskniv fra Rösle, grydeskeer fra Rosti Mepal, en peberkværn fra Le Creuset eller noget fjerde, du er på jagt efter.

 • Skåle

  Skåle er et uundværligt redskab i køkkenet, både til madlavningen og bagningen og til serveringen og som bordpynt. På Salling.dk finder du naturligvis et stort udvalg af skåle til ethvert behov i farver og design, der matcher enhver smag - så vi tør nærmest garantere, at du finder en skål, der lige vil være prikken over i'et i dit hjem, hvad end du er på udkig efter stentøjsskåle, træskåle med låg, plastskåle, porcelænsskåle eller glasskåle, og uanset om det er til bordpynt, madlavning eller bagning, du manglre en skål. Du finder blandt andet et stort udvalg af Margretheskålene fra Rosti Mepal, lækre stentøjsskåle fra Le Creuset og de smukke porcelænsskåle fra Pillivuyt.

 • Fade

  Fade er nyttige i madlavningen, uanset om det er lasagne, tærte eller ovnbagte rodfrugter, der er på dagens menu. I Salling har vi et stort udvalg af fade i enhver afskygning af snart sagt ethvert materiale; stentøj, porcelæn, glas eller stål er bare en lille del af udvalget. Le Creusets stentøjsfade i de kraftige farver er et populært valg, Pillivuyts porcelænsfade passer både til lasagnen og til tærtebagningen, og Rosendahl laver praktiske og æstetetisk tilfredsstillende produkter i forskellige mterialer, der alle deler en entusiasme om kombinationen af det flotte og det nyttige. Men du finder også fremragende produkter fra mange andre producenter i vores sortiment.

 • Køkkenmaskiner

  Vi letter hver dag arbejdet i køkkenet med elektriske køkkenapparater. Hos Salling forhandler vi et bredt udvalg af diverse køkkenmaskiner fra brands som Nespresso, KitchenAid og OBH Nordica. Vi har alt fra små håndholdte stavblendere til røremaskiner med diverse ekstraudstyr, der gør hverdagen i køkkenet meget nemmere. 

  Brug kategorierne nedenfor til at finde lige det køkkenudstyr, du mangler - f.eks. en foodprocessor, et vaffeljern eller noget mere særligt i kategorien specialmaskiner - der indeholder alt fra æggekogere over saftpressere til chokoladesmeltere.

 • Gryder

  Hos Salling finder du gryder i alle afskygninger. Hvad end du har behov for en stor suppegryde eller en lille 2-liters gryde til en-mands behov, har vi gryden der passer dig. Vi forhandler bl.a. Scanpan, Eva Solo, OBH Nordica, Fiskars (det tidligere Raadvad) og mange flere, til både gas, induktion og komfur. Gå på opdagelse her på siden, og find inspiration til købet af din næste gryde. Husk du altid kan bytte eller returnere varer købt her på Salling.dk i vores fysiske stormagasiner i Aarhus eller Aalborg.

  Guide til gryder

  Er du i tvivl om, hvilken gryde du skal vælge? I vores guide til valg af gryder får du svar på de mange spørgsmål, der er til valg af den helt rigtige gryde.

 • Pander

  Pander er essentielle i den daglige madlavning, uanset om menuen står på pandekager, stegte grøntsager eller frikadeller. Der er hundredevis af pander at vælge mellem; kvadratiske grillpander fra Le Creuset, SCANPANs udvalg af wokke og sauterpander fra Eva Solo er en forsvindende lille del af det samlede sortiment - så gå på opdagelse i sortimentet og find den pande, der kan hjælpe din næste ret til at blive en endnu større succes. Vi har gryder med låg til bl.a. induktion.

 • Knive

  Når man vælger knive, køkkenknive eller knivsæt, så er det vigtigt at vælge den rigtige kniv til formålet, men også at finde knive, der har den rigtige balance i hånden og naturligvis er knivskarpe. På Salling.dk forhandler vi et stort udvalg af knive til snart sagt ethvert formål, for eksempel et stort udvalg af knive fra Zwilling, adskillige knivserier fra Fiskars (det tidligere Raadvad) og velbalancerede Global knive. Men der er meget mere i udvalget, så uanset om du mangler kokkeknive til samlingen eller en brødkniv til rugbrødet, så har vi noget i udvalget til dig.

 • Bageudstyr

  I Danmark er vi vilde med at bage, og mange kaster sig hovedkulds ud i vilde bageprojekter, blandt andet inspireret af Mette Blomsterberg og diverse tv-programmer, som viser både glæder og frustrationer ved at kreere smukt og velsmagende bagværk. Man kan klare sig med ganske lidt udstyr og bagetilbehør til det mest grundlæggende bagning; en god skål, en kagerulle og en vægt bringer én langt, men jo større projekter, der er på bedding, des mere udstyr er påkrævet. Hos Salling har vi et stort udvalg både af det grundlæggende udstyr som er en nødvendighed til enhver form for bagning til mere specialiseret udstyr til f.eks. at lave den perfekte skorpe på en crème brûlée, til at smelte chokoladen helt perfekt, eller til at få fondanten til at sdde helt perfekt. Du finder blandt andet specialudstyr fra Patisse, udstyr til både nybegyndere og eksperter fra Blomsterbergs og de helt nødvendige Margretheskåle fra Rosti Mepal i det store udvalg. 

 • Grilludstyr

  Find alt til den nuværende eller den kommende grillsæson på Salling.dk. Vi forhandler et bredt udvalg af grilltilbehør i alle afskygninger, fra pizzasten til grillhandsker, til fisk og tændere og meget mere. Lad dig inspirere til købet af din næste minigrill eller grøntsagsbakke hos Salling. 

 • Opbevaring

  Hos Salling finder du et stort udvalg af bokse med i bl.a. glas med låg og kasser til opbevaring af madvarer og køkkenredskaber. Vi forhandler bl.a. opbevaringsglas, bokse og dåser. Så når du skal finde opbevaring til dit køkken, kan du altid finde et stort udvalg hos Sallings netshop. Så uanset om du er på jagt efter stentøjskrukker fra Le Creuset, fajance fra Kähler, husholdningsbokse fra Rosti Mepal eller noget helt fjerde, så finder du med garanti noget, du godt kunne bruge i denne kategori.

 • Køkkentekstiler

  Der er brug for adskillige køkkentekstiler til den daglige madlavning - fra forklædet, der kan beskytte vores tøj, over viskestykker til opvasken og grydelapper for at få de varme ting ud af ovnen. I denne kategori finder du både det allermest nødvendige og køkkentekstiler til de særlige behov. Vi har blandt andet et stort udvalg af Södahl, Bastian Tekstil og Bjørn Wiinblad, men du finder mange andre producenter på de virtuelle hylder på Salling.dk.

 • Til madpakken

  Madpakken er vores trofaste følgesvend fra de første skoleår gennem hele vores uddannelse og for mange også en del af hverdagen som voksne - og til særlige lejligheder, som sommerens picnicture og som et let måltid på lange bilture. I denne kategori finder du madkasser, drikkedunke, termokander, termokrus og meget andet, der kan gøre indtagelsen af frokosten meget mere fornøjelig. Der er blandt andet et stort udvalg af Rosti Mepal, elegante drikkeflasker fra Eva Solo, og hyggelige madkasser fra Sebra til både voksne og børn.

pr. side
Viser 1 - 60 af 2375
Mest populære
 • 999,95 kr 3 989,75 kr

  Provence Plus grydesæt i rustfrit stål fra det tyske WMF. De robuste gryder er ridse- og slagbestandige og kan anvendes på alle typer af komfurer. Sættet indeholder 4 gryder med låg, som har en kapacitet henholdsvis 5,7 liter, 3,3 liter, 2,5 liter og 1,9 liter samt en kasserolle uden låg med en kapacitet på 1,7 liter. Alle de medfølgende låg har en smart...
  999,95 kr 3 989,75 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 499,95 kr 1 499,95 kr

  499,95 kr 1 499,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 299,00 kr 649,00 kr

  En meget elegant kartoffelkrukke fra Le Creuset. Den har en lille og buttet form, og den tager sig rigtig godt ud på køkkenbordet.
  299,00 kr 649,00 kr
  Kun Online Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 99,95 kr 299,00 kr

  Bistro brødboks fra Bodum i sort. Simpel og flot brødkasse med indbygget luftventil. Låget er fremstillet i miljøvenligt bambus og kan også bruges som skærebræt.
  99,95 kr 299,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 89,95 kr 149,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  89,95 kr 149,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 649,00 kr 799,00 kr

  Inissia espressomaskine fra Nespresso. Den mindste og mest simple maskine i Nespressos sortiment. Maskinen er kompakt, brugervenlig og designet er enkelt med bløde runde former.   Nespresso giver 50 kapsler i gave (ved registrering) + 200 kr i rabat på denne maskine, Salling giver yderligere 150 kr i rabat. Læs mere om Nespresso kampagnen her  
  649,00 kr 799,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 399,00 kr 699,00 kr

  Skærebræt i endetræ fra SKAGERAK. Skærebrættet har et flot og klassisk design, og har praktisk saftrille.
  399,00 kr 699,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 99,95 kr 299,00 kr

  99,95 kr 299,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 169,95 kr 549,95 kr

  WMF Profi Select stegepande er udstyret med en non-stick belægning og en bund, som sikrer en jævn varmefordeling. Den egner sig til alle typer af kogeplader og kan komme i ovnen med en temperatur på op til 180 grader. Tåler maskinopvask.
  169,95 kr 549,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 69,95 kr 119,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  69,95 kr 119,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr 299,00 kr

  Popkorn maskine der bruger varm luft til at poppe kerner helt uden brug af fedtstof. Lav dine egen fedtfrie popkorn og tilføj lige nøjagtig den smag du selv ønsker.
  199,95 kr 299,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 349,00 kr 649,00 kr

  Skærebræt i endetræ fra SKAGERAK. Skærebrættet har et flot og klassisk design, og har praktisk saftrille.
  349,00 kr 649,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 79,95 kr 169,95 kr

  Salt- og pebersæt fra SKAGERAK. Sættet er i mat porcelæn.
  79,95 kr 169,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 99,95 kr 299,00 kr

  Bistro brødboks fra Bodum i hvid. Simpel og flot brødkasse med indbygget luftventil. Låget er fremstillet i miljøvenligt bambus og kan også bruges som skærebræt.
  99,95 kr 299,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 149,95 kr 239,00 kr

  Praktisk bradepande fra Tefal Jamie Oliver.
  149,95 kr 239,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr 299,00 kr

  Æbleskivepande fra HOLM i støbejern. Panden kan bruges på alle varmekilder, også induktion. Støbejern tåler ikke maskinopvask.
  199,95 kr 299,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 299,00 kr 799,00 kr

  Stegepande fra Eva Solo. Stegepanden er opbygget i 3 lag metal, hvilket sikrer en jævn varmefordeling. Stegepanden kan anvendes på alle varmekilder, inklusiv induktion, og tåler maskinopvask.
  299,00 kr 799,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 129,95 kr 279,00 kr

  Superellipse fad fra Piet Hein. Det kan bruges i ovnen. Fadet tåler også både fryser, opvaskemaskine og hurtige temperaturskift.
  129,95 kr 279,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr 379,95 kr

  Tekstilsæt fra Pillivuyt. Bestående af følgende: Kokkeforklæde, grillhandske, 2 grydelapper og 2 viskestykker.
  199,95 kr 379,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 99,95 kr 169,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  99,95 kr 169,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 99,95 kr 229,00 kr

  Superellipse fad fra Piet Hein. Det kan bruges i ovnen. Fadet tåler også både fryser, opvaskemaskine og hurtige temperaturskift.
  99,95 kr 229,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 999,95 kr 1 499,95 kr

  1,7 liter elkedel fra kitchenAid. Elkedlen kan koge en stor mængde vand på kort tid, kedlen giver mulighed for justering af temperatur på 6 forskellige niveauer - mellem 50-100 grader. Kanden som er produceret i rustfrit stål, og kan holde på varmen i op til 30 minutter.
  999,95 kr 1 499,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 499,95 kr 899,95 kr

  Peugeots velkendte klassiske og elegante salt- og peberkværn i sort lak.
  499,95 kr 899,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 299,00 kr 639,00 kr

  299,00 kr 639,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr 599,95 kr

  ProfiSelect stegepande fra WMF. Stegepanden har slip-let belægning, ergonimisk plasthåndtag med brandsikker belægning, og TransTherm-universalbund - som giver fremragende koge- og stegeegnskaber. Velegenet til alle komfurtyper inklusive induktionskogeplader.
  199,95 kr 599,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 299,95 kr 699,95 kr

  ProfiSelect stegepande fra WMF. Stegepanden har slip-let belægning, ergonimisk plasthåndtag med brandsikker belægning, og TransTherm-universalbund - som giver fremragende koge- og stegeegnskaber. Velegenet til alle komfurtyper inklusive induktionskogeplader.
  299,95 kr 699,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 599,95 kr 999,95 kr
  Ny på shoppen

  Minihakker fra KitchenAid. Minihakkeren er perfekt til at hakke ex. kød eller grøntsager på kort tid.
  599,95 kr 999,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 1 599,00 kr 1 999,00 kr

  Prodigio med mælkeskummer, en spændende og revolutionerende nyhed fra Nespresso. Den ’intelligente’ maskine Prodigio styres nemt og hurtigt, via bluetooth og en app på din smartphone! Mulighederne er mange og udover at brygge kaffe, kan appen også gøre opmærksom på fx manglende kapsler, tid til...
  1 599,00 kr 1 999,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 199,95 kr 329,00 kr

  Superellipse fad fra Piet Hein. Det kan udover at bruges i ovnen. Fadet tåler også både fryser, opvaskemaskine og hurtige temperaturskift.
  199,95 kr 329,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 299,00 kr 399,00 kr

  299,00 kr 399,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 1 099,00 kr 1 399,00 kr

  Citiz Single fra Nespresso. Citiz Single har et tryk på 19 bar, og med en perfekt vandtemperatur kan den udtrække mest smag og aroma fra kapslen. Det tager cirka 25 sekunder for espressomaskinen at brygge en kop kaffe, og de brugte kapsler føres automatisk i en beholder. Maskinen har automatisk slukfunktion - efter 9 minutter uden...
  1 099,00 kr 1 399,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr 299,00 kr

  Blinispande fra HOLM i støbejern. Panden kan bruges på alle varmekilder, også induktion. Støbejern tåler ikke maskinopvask.
  199,95 kr 299,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 249,00 kr 349,00 kr

  OBH Nordica Mainstream minihakker er perfekt til at hakke, løg, kød osv. Væske kan påfyldes gennem låget under brug.
  249,00 kr 349,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr

  Dejkrog til Artisan standmixer fra Kitchen. Særdeles velegnet til at blande og ælte gærdej. Krogen er fremstillet i aluminium med slip-let nylon belægning. Tåler opvaskemaskine. Model: K45DH
  199,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 499,95 kr 999,95 kr

  Glasskål til KitchenAids køkkenmixere, der ligesom de medfølgende skåle har et indhold op til 4,83 liter. Den hårdføre glasskål har en hældetud og et medfølgende silikonelåg, der gør den velegnet til opbevaring af madvarer i køleskabet. På siden er skålen endvidere udstyret med standard og amerikanske måleenheder, der gør det let at opmåle ingredienserne...
  499,95 kr 999,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 299,95 kr 538,95 kr

  Clermont kværnsæt fra Peugeot. Salt- og peberkværn i en klassisk og stilfuld udformning, der udstråler kvalitet og elegance. Kværnene egner sig perfekt til brug i både køkkenet eller på middagsbordet. Kværne-mekanismen i rustfrit stål kan justeres - så der opnår et tilpas fint eller groft resultat.
  299,95 kr 538,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 329,00 kr

  Theo serien fra Stelton har alt, hvad du behøver til en autentisk kaffe og te-ceremoni. Stempelkanden i rustikt, sort-brunt stentøj med finish i støbejern skaber en klassisk skandinavisk atmosfære. For at tilføre et strejf af østens kaffe og te-kultur er låget og håndtaget lavet af bambus.
  329,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 169,95 kr 369,00 kr

  Lasagnefadet fra Eva Trio er skabt i helglaseret porcelæn og har et tidløst og enkelt udtryk. Fadet har mange anvendelsesmuligheder og kan både bruges både som ovnfast fad, eller til servering.
  169,95 kr 369,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 539,00 kr 899,95 kr

  Royal gryde fra Raadvad. Denne serie er af rigtig høj kvalitet, og gryden vil derfor kunne bruges i mange år. Udover den høje kvalitet har gryden en masse gode egenskaber såsom hurtig opvarmning, praktiske håndtag og indvendigt litermål. Gryden tåler maskinopvask og kan klare op til 180 graders ovnvarme. Bemærk venligst: - Låg følger med gryden- Raadvad...
  539,00 kr 899,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 149,95 kr 349,00 kr

  Opbevaringskrukke fra SKAGERAK. Praktisk og smart krukke til opbevaring af fødevarer.
  149,95 kr 349,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 999,00 kr 2 396,00 kr

  Grydesæt fra Eva Trio. Praktisk sæt med 4 dele; kasserolle 1,8 liter, gryde 3,6 liter, gryde 4,8 liter inkl. pastaindsats. Sættet i rustfrit stål, er en moderne designklassiker, og et godt eksempel på en fin kombination af flot design og høj funktionalitet
  999,00 kr 2 396,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 499,00 kr 799,00 kr

  Kontaktgrill fra Funktion. Maskinen er perfekt til opvarmning grøntsager, sandwich, steaks osv. Grillpladerne har non-stick belægning, og maskinen har soft-touch håndtag. Låget er på vippehængsler, og vil altid placere sig vandret ovenpå fødevarerne. Maskinen har fedtopsamler i plastik...
  499,00 kr 799,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 99,95 kr 269,00 kr

  Opbevaringskrukke fra SKAGERAK. Praktisk og smart krukke til opbevaring af fødevarer.
  99,95 kr 269,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr 299,00 kr

  199,95 kr 299,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr 299,00 kr

  Køkkenvægt fra Blomsterbergs. En god køkkenvægt er super vigtigt ved bagning. Denne vægt har måleenheder med gram, pund, flydende ounces og milliliter, så man nemt og overskueligt kan bruge alle slags opskrifter – også udenlandske. Vægten har automatisk slukning, så den sparer på strømmen. Kan veje op til 5 kg med et interval på 1 gram.
  199,95 kr 299,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 599,00 kr 1 099,00 kr

  Stegegryde af støbejern fra Staub med en kapacitet på 6,5 liter. Gryden har en speciel bundemalje og 2-lags indvendig emalje. Staub er et fransk kvalitetsmærke, derer værdsat af professionelle kokke verden over.
  599,00 kr 1 099,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,95 kr 429,00 kr

  Lasagnefadet fra Eva Trio er skabt i helglaseret porcelæn og har et tidløst og enkelt udtryk. Fadet har mange anvendelsesmuligheder og kan både bruges både som ovnfast fad, eller til servering.
  199,95 kr 429,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 149,95 kr 199,95 kr

  Denne hvide køkkenvægt fra OBH Nordica er udført i et enkelt og slankt design med en glasplade. Vægten er fuldelektronisk og udstyret med et stort LCD-display, der tydeligt viser den målte vægt. Der er desuden mulighed for nulstilling mellem vejningerne. Max. vægt: 5 kgVejningsinterval: 1 gramBenytter 1 x CR2032 3V lithium-batteri (medfølger)
  149,95 kr 199,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 299,00 kr 599,00 kr

  Skærebræt i endetræ fra SKAGERAK. Skærebrættet har et flot og klassisk design, og har praktisk saftrille.
  299,00 kr 599,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 299,00 kr 449,00 kr

  299,00 kr 449,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 129,95 kr 299,95 kr

  129,95 kr 299,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 349,95 kr 499,00 kr

  Salt- og Peberkværn fra Rosendahl. I det klassiske og elegante design Grand Cru.
  349,95 kr 499,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 399,00 kr 679,00 kr

  Brødkniv fra Zwilling, der med sin takkede klinge skærer igennem selv hårde skorper nemt og jævnt. Kniven er fremstillet i kvalitetsstål og med et skaft af kunststof, der sikrer et godt greb.
  399,00 kr 679,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 599,00 kr 1 129,00 kr

  IQ stegepande fra Scanpan. Håndtaget er udstyret med et patenteret låsesystem som sikrer at det ikke løsner sig. Panden er belagt med keramisk titanium, og tåler alle varmekilder inkl. induktion. Tåler desuden ovn op til 260 grader, og maskinvask.
  599,00 kr 1 129,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 499,95 kr 999,95 kr

  499,95 kr 999,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 499,95 kr 899,95 kr

  Kødhakker til KitchenAids køkkenmixere, der ud over kød og fisk også kan benyttes til at hakke eksempelvis grøntsager, tørret brød og ost.    
  499,95 kr 899,95 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 1-2 hverdage

Produkter under denne streg er ikke på lager online

 • 79,95 kr 139,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  79,95 kr 139,95 kr


  Nedsat pris
  Ikke på lager online
 • 399,00 kr 899,00 kr

  399,00 kr 899,00 kr


  Nedsat pris
  Ikke på lager online
 • 399,00 kr 579,00 kr

  Crep'Party pandekagebager fra Tefal med mulighed for at bage 6 stk. pandekager ad gangen. Pandekagebageren har en non-stick belægning og en Thermo-sport indikator, der viser, når pladen er klar til brug. Perfekt til brunch, fødselsdage eller andre hyggestunder med familien.
  399,00 kr 579,00 kr


  Nedsat pris
  Ikke på lager online
 • 199,95 kr 319,00 kr

  Skålesæt fra Rosti Mepal. Margretheskålen er et oplagt redskab til tilberedning og opbevaring, men kan med sit velkendte design også benyttes til servering. Skålene tåler maskinopvask. Sættet indeholder 4 skåle med låg.
  199,95 kr 319,00 kr


  Nedsat pris
  Ikke på lager online
Viser 1 - 60 af 2375