Filter-søgning

(12 produkter)

Pris

133 - 240 kr

Mærke

Hårpleje

Mænd har for længst fået øjnene op for, at hårplejeprodukter er en vigtig del af den personlige udstråling og det attraktive, velplejede look. På Salling.dk finder du alle typer af hårprodukter til ham, fra produkter, der plejer hår og hovedbund (blandt andet fra Clarins Men), til din frisørs foretrukne hårpleje, som efterlader håret smukt og skinnende. Du finder også hårvoks og clay, eksempelvis fra L'Oreal Professionel.

Tips til hårpleje

Hvis din hovedbund føles irriteret efter hårvask, så kan det være en god idé at skifte til en mere nænsom og plejende shampoo, både for dit eget velbefindende og for at undgå at håret ser slidt ud og modvirke, at hårene dør. Eksempelvis Redken har et stort udvalg af produkter, der er nænsomme mod hår og hovedbund.

Mænd har for længst fået øjnene op for, at hårplejeprodukter er en vigtig del af den personlige udstråling og Mere

Hårpleje Der er 12 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 12
Mest populære
 • 200,00 kr

  Clarins Men shampoo & shower renser hud og hår, gør det blankt og nemt at sætte. Du føler dig friskere og vidunderligt ren. Til alle hud- og hårtyper. Provitamin B5 (panthenol) stimulerer huden, styrker håret og stimulerer genopbygningen.
  200,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 179,00 kr

  Clean brew shampoo fra Redken for Men får snavset ud af ektra beskidt hår. Shampooen indeholder en luksuriøs blanding af malt, ølgær og appelsinskal, som renser snavs og olie ud af håret samt hjælper med at balancere hovedbunden. En hård dag er øjeblikkelig vasket væk.
  179,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 179,00 kr

  Go clean daily care shampoo fra Redken for Men renser håret hurtigt og effektivt. Fjerner fedt, produktrester og efterlader håret med ny energi og styrke.
  179,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 179,00 kr

  Silver charge shampoo fra Redken for Men eliminerer gradvist uønskede gule undertoner i gråt og hvidt hår. Styrker, plejer og beskytter håret mod UV-stråler. Giver håret en klar farve med sølvagtig glans.
  179,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 240,00 kr

  Extreme gel stand tough fra Redken for Men er en hurtigtørrende gel, som er nem at påføre. Giver kontrol og glans til håret. Ionici bond giver håret ekstrem kontrol og definition.
  240,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 240,00 kr

  Molding paste work hard fra Redken for Men er en blød og fleksibel paste, som er nem at påføre i håret. Indeholder polystretch, der giver en fleksibel styling. Giver ultimativ kontrol.
  240,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage

Produkter under denne streg er ikke på lager online

Viser 1 - 12 af 12