Filter-søgning

(8 produkter)

Pris

218 - 500 kr

Land

Grappa

Grappa er Italiens svar på en god brændevin. Egentlig ligger gennembruddet for grappaens popularitet ikke så langt tilbage i historiebøgerne. I 1973 slog grappaen igennem, men oprindelig stammer de første produktioner af grappa tilbage fra ca. 1450. Grappaen produceres i dag i et hav af afskygninger.

Typer af grappa

Professionelle smagere opdeler grappa i fire typer: Unge grappaer, fadlagrede grappaer, aromatiske grappaer (grappaer på kraftigt smagende druer) og aromatiserede grappaer (grappa tilsat øvrige frugter efter destilleringen). På salling.dk finder du et udvalg af fadlagrede grappaer og aromatiske grappaer.

Grappa er Italiens svar på en god brændevin. Egentlig ligger gennembruddet for grappaens popularitet ikke så langt tilbage i historiebøgerne. I Mere

Grappa Der er 8 varer

pr. side
Viser 1 - 8 af 8
Mest populære
 • 245,00 kr

  Le Diciotto Lune er en alsidig grappa lagret i 18 måneder på 4 forskellige fadtyper. Typerne af fade indeholder både eg, ask, akacie og kirsebær. Når lagringen er afsluttet blandes grappaen. Grappaen har en blød og cremet fylde med masser af krydderi som et resultat af lagringsprocessen på de forskellige fade. De Bergske Blade anbefalede ligeledes denne...
  245,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 329,95 kr

  La Trentina Morbida er en grappa med en blød, delikat og omsluttende aroma. Smagen er yderst intenst og den vedvarende eftersmag drager hints til dens aroma.
  329,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 499,00 kr

  Grappa Affinata Chardonnay fra Marzadro er fremstillet på frisk udvalgt kvas fra Chardonnay-druen med oprindelse i Trentino. Selve processen og destillationen er foretaget med baggrund i den traditionelle Trentino-facon kendetegnet ved en diskontinuerlig damp.
  499,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 499,00 kr

  Med Marzadros omhyggelige og traditionsbundne destillation sikres de bedste egenskaber ved kvaset. Dernæst lagres grappaen i 36 måneder i egetræstønder. Denne proces giver grappaen sin harmoniske smag, samt en vedvarende og krydret fornemmelse. De intense smagsnuancer og unikke bouquet understreger denne velsmagende oplevelse.
  499,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 249,00 kr

  Grappa Liquirizia er lavet på en flerårig plante fra bælgplante familien. Planten bidrager i høj grad til grappaens særlige smag og aromatiske fremtoning. Som det ligger i navnet minder smagen i denne grappa meget om lakrids. Planten bliver liggende i flasken, hvor den trækker og giver en ren smag af lakrids, som kun bliver bedre med tiden.
  249,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 219,00 kr

  La Mia Grappa di Valpolicella har en let krydret aroma af urter med en dertilhørende sødme. Smagen har flere forskellige aner fra blandt andet friske krydderurter, brændenælde, mynte samt peber. Sammen føles disse nuancer friske, lette og milde mod tungen. Eftersmagen er tilpas lang med en både nydelig og afbalanceret afrunding.
  219,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 219,00 kr

  La Mia Grappa di Amarone har en karakteristisk aroma samt interessante smagsnuancer. Smagen har en kraftig barkkarakter i starten. Det bliver dernæst afløst af en varmende og fyldig smag af kardemomme og kanel. Eftersmagen leder tankerne hen mod efteråret og de brune blade samt en note af honning.
  219,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 379,95 kr

  Marzadro 43 er en grappa fyldt med intens smag og sødme. Grappaen indeholder 8 forskellige druer, 4 hvide og 4 røde. Sammen er de med til at give grappaen sin distinkte smag og karakteristik aroma.
  379,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
Viser 1 - 8 af 8