Filter-søgning

(4 produkter)

Pris

198 - 500 kr

Land

Lagringstid

Vis kun varer på tilbud

Cognac

I 00'erne opstod en tendens i musikbranchen for at nævne cognacproducenter i musiknumre. Det fik salgstallene til at stige markant, og det var nu ikke længere kun en drik forbeholdt det bedre borgerskab, mænd og kendere. Cognacen fik på rekordtid kultstatus, og blev i stor stil brugt til cocktails på barer verden over. I dag sælges en god blanding af ældre og meget markante cognacer stadig, med henblik på den rene smagsoplevelse, uden andre tilsatte ingredienser. Dette er typisk også denne type cognacer vi har i sortimentet hos Salling, hvor du bl.a. finder flasker af den populære producent Hennessy. Se vores udvalg af smagfulde cognacer her.

Kvalitetsbetegnelser
Inden for cognac benyttes officielle kvalitetsbetegnelser, som hænger sammen med hvor længe de er fadlagret:
VS - fadlagret i min. 3 år. V.S. står for "Very Special" - Se udvalg
VSOP - fadlagret i min 4½ år. V.S.O.P. er en forkortelse for Very Special "Very Special(superior) Old Pale" - Se udvalg
XO - fadlagret i min. 10 år, dog ofte længere. Forkortelse for "eXtra Old" - Se udvalg

Hvor længe en Cognac har været fadlagret har stor betydning for dens kvalitet. Således stopper udviklingen af cognac'en når den tappes på flaske.

I 00'erne opstod en tendens i musikbranchen for at nævne cognacproducenter i musiknumre. Det fik salgstallene til at stige markant, og det va Mere

Cognac Der er 4 varer

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
Mest populære
 • 499,00 kr 659,00 kr

  Denne cognac har lidt efter lidt fået sin fine gyldne farve, idet den har optaget tanninerne fra egetræsfadene under lagringen. XO Gold & Blue er et blend af gamle “eaux de vie”. Dette giver en cognac, som er finere, rundere og med mere finesse i smagen, og som også er rig og velbalanceret i eftersmagen.
  499,00 kr 659,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 259,00 kr

  Gautier Cognac VS repræsenterer den yngste cognac med sin frugt og blomsteragtigeduft. Ung og afbalanceret nydes Gautier VS ideelt som den er eller i en cocktail. VS Cognac er lagret i minimum 2 år.
  259,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 299,95 kr

  Gautier VSOP er et blend af fine cognacer med en skøn aroma; det perfekte blend, som giver en kraftig og fyldig cognac. Den varme og gyldne farve beriger denne modne cognac.
  299,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 199,00 kr

  3 Kors er blandet af 25% Grande Champagne og Petite Champagne og 75% Fins Bois cognac. Den er fadmodnet i minimum 2 år. Dyb rav-farve men en livlig, ungdommelig aroma præget af frugt og træk fra den unge Grande Champagne. Blød afrundet smag med en relativt let, frugtagtig finish.
  199,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
Viser 1 - 4 af 4