Filter-søgning

(39 produkter)

Pris

140 - 1995 kr

Type

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Farve

Vis kun varer på tilbud

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein var en ekstraordinær kvinde, der gennem sin vej fra dyb fattigdom, opfandt hudpleje  og makeup, som vi kender det i dag. I det øjeblik hun solgte sin første krukke ansigtscreme i 1899 med sin "hemmelige" ingrediens, vidste hun, hun havde ramt guld.

Hun havde opdaget, hvad kvinder virkelig ønsker: produkter der får dem til at føle sig smukke og unge.
Helena Rubinstein bragte kosmetik ind i kvinders hverdag, idet hendes motto var: 'Enhver kvinde kan være attraktiv, hvis hun gør en indsats.'

Helena Rubinstein har været en af de vigtigste kvinder for skønhedsindustrien, og var med til at udvikle den til den kæmpe industri, det er i dag. Også i dag er Helena Rubinstein en stor spiller på markedet og producerer alt indenfor forskønnende hudpleje- og makeupprodukter.

Helena Rubinstein var en ekstraordinær kvinde, der gennem sin vej fra dyb fattigdom, opfandt hudpleje  og makeup, som vi kender det i dag. I det...

Mere
Helena Rubinstein

pr. side
Viser 1 - 39 af 39
Mest populære
 • 140,00 kr 180,00 kr

  Nudit roll-on fra Helena Rubinstein er en mild antiperspirant deodorant. Så diskret den sagtens kan bruges sammen med din ynglingsduft. Pletter ikke på tøjet.
  140,00 kr 180,00 kr
  Nedsat pris
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 275,00 kr

  Lash Queen Fatal Blacks gaveæske fra Helena Rubinstein indeholder en Lash Queen Fatal Blacks mascara, der har en 'Eye-Opening Effect', som løfter vipperne øjeblikkeligt, hvilket får øjet til at synes mere åbent og giver fængslende volumen til vipperne. Derudover får du også en Pure Ritual care-in-foam renseskum samt en Powercell øjencreme.
  275,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 275,00 kr

  Lash Queen Perfect Blacks gaveæske fra Helena Rubinstein indeholder Lash Queen Perfect Blacks mascara, der har den perfekte formel, som giver definerede og adskilte vipper med masser af volume. Derudover får du også en Pure Ritual care-in-foam renseskum samt en Powercell øjencreme.
  275,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 275,00 kr

  Lash Queen Sexy Blacks gaveæske fra Helena Rubinstein indeholder en Lash Queen Sexy Blacks mascara, der er en cremet mascara, som giver vipperne den flotteste kurvede form, der virker som en push-up effekt, da den giver permanent fylde og åbner blikket op. Derudover får du også en Pure Ritual care-in-foam renseskum samt en Powercell øjencreme.
  275,00 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage

Produkter under denne streg er ikke på lager online

Viser 1 - 39 af 39