Filter-søgning

(17 produkter)

Pris

98 - 260 kr

Overordnet kategori

Underkategori

Guido Gobino

Guido Gobino imponerer gang på gang både professionelle chocolatierer og alle andre, der er heldige nok til at få et stykke. Hvert eneste chokolade er tydeligt lavet med kærlighed og passion, og det giver sig udslag både i smagen, synsindtrykket og kvaliteten i chokoladen. Perfektionen viser sig for eksempel ved, at alle hasselnødder i chokoladen er fra producenter, han personligt kender, eller ved at alt salt kommer fra et lille område i midt-Italien, der har en lidt sødere smag end andet salt. 

Kærligheden til chokoladen og sansen for detaljer er bare en af mange grunde til, at hans Cremino-chokolade blev kåret til "verdens bedste praline" i 2008 ved "Academy of Chocolate"-konkurrencen i London. Guido Gobinos succes får ham ikke til at hvile på laurbærrene - der kommer til stadighed helt nye smage og produkter på markedet fra Guido Gobino. 

Guido Gobino imponerer gang på gang både professionelle chocolatierer og alle andre, der er heldige nok til at få et stykke. Hvert eneste...

Mere
Guido Gobino

pr. side
Viser 1 - 17 af 17
Mest populære
  • 109,95 kr

    Denne elegante praliner chokolade er en raffineret cremino af Gianduja chokolade beriget med ren havsalt og fin olivenolie fra Ligurien. Havsaltet har en sødere karakter, som sammen med olivenolie forstærker den cremede og bløde smagsoplevelse.I 2008 blev Cremino tildelt titlen som verdens bedste chokolade af London Academy of Chocolate.Glutenfri....
    109,95 kr


    Ikke på lager online
  • 119,95 kr

    En ny måde at nyde chokolade på hvor smagen af kakobønner er i harmoni med den mørke chokolade, der omgiver det. Som prikken over i'et er der lagt et tyndt lag glasur rundt om for at give den en fyldig smag og intens sødme. Alle kakaobønner afskalles og vaskes i hånden, og steges derefter direkte med innovativ teknologi til at give den stærkeste smag. Kan...
    119,95 kr


    Ikke på lager online
  • 129,95 kr

    Classic Giandujotto blev født som en simpel form af chokolade med kun de bedste ingredienser. Den fineste kakao kombineret med BGB Piemonte hasselnød giver den berømte smag. Classic Giandujotto opstod omkring 1865. Navnet er afledt af den traditionelle karnevalsmakse der bruges i Torino kaldet "Gianduia". Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 °C.
    129,95 kr


    Ikke på lager online
  • 109,95 kr

    Cremino består af tre lag: Et lag af hasselnød creme, lavet på PGI Piemonte hasselnødder, mellem to lag af chokolade gianduja. Den høje kvalitet af ingredienser og stor ekspertise giver en fantastisk kombination af chokolade og hasselnød. Mørk chokolade-Cremino udvikler den klassiske cremino med en perfekt kombination af den bedste chokolade.
    109,95 kr


    Ikke på lager online
  • 99,95 kr

    Thai ingefær overdækket i hvid chokolade har en stærk og levende smag kombineret med friskhed af pebermynte. Ingefær er valgt fra Thailand på grund af sin stærke organoleptiske egenskaber og intense smag. Kan indeholde spor af tørret frugt, eggprotein, gluten, jordnødder og sulfitter. Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    99,95 kr


    Ikke på lager online
  • 119,95 kr

    Den nye opskrift på denne chokoladepulver indeholder ingen fortykningsmidler overhovedet, i stedet kun kakao, rørsukker og kakao pulver. I øvrigt er det med den forbedrede opskrift muligt at forberede den perfekte kop varm chokolade med almindeligt vand, så det er også velegnet til laktose intolerante.
    119,95 kr


    Ikke på lager online
  • 99,95 kr

    Giandjuttino Tourinot er en blød og sød chokolade i en delikat størrelse. Antydninger af ristet karamel og BGB Piemonte hasselnød forbedrer smag og byder på nye smagsoplevelser. Tourinot Maximo er stærk og bestemt med markant, lækker kakao og BGB Piemonte hasselnød. Glutenfri. Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    99,95 kr


    Ikke på lager online
  • 109,95 kr

    Denne chokolade blev introduceret i 2010 som et produkt af de bedste ingredienser af kakao, rørsukker og kakaosmør. Tre forskellige varianter af kakao benyttes i fremstillingen: 63%, 70% og 75%. Der tilsættes ikke vanille eller sojalecithin. Perfekt til fine vine eller spiritus takket være en velafbalanceret smag.
    109,95 kr


    Ikke på lager online
  • 119,95 kr

    Madame er for chokolade-elskere der ikke går på kompromis med smagsoplevelsen. Mørk chokolade og ristede Piemonte hasselnødder omfavner et lag af hasselnød creme og giver en sød smag i en perfekt form, der vil tilfredsstille selv de fremmeste kendere. Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    119,95 kr


    Ikke på lager online
  • 129,95 kr

    Bilingue mørk chokolade er en lækkerbisken til selv de mest krævende chokoladeelskere. Mørk Bilingue har et dække af latte kakao chokolade og et blødt fyld af giandujacreme. Latte Cocoa er en mørkere mælkechokolade der indeholder mere kakao. Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    129,95 kr


    Ikke på lager online
  • 259,95 kr

    En blanding af Guido Gobinos vigtigste specialiteter. Fremragende som en gave eller ved arrangementer. - Giandujottino Tourinot. - Tourinot Maximo. - Maximo +39. - Cremino klassisk Cremino mørk chokolade. - Cialdina 63%, 70%, 75% kakao. Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    259,95 kr


    Ikke på lager online
  • 119,95 kr

    Classic Madame er for chokolade elskere, der ikke går på kompromis med smagsoplevelsen. Mørk chokolade og ristede Piemonte hasselnødder giver en sød smag i en perfekt form, der vil tilfredsstille selv de fremmeste kendere.Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    119,95 kr


    Ikke på lager online
  • 129,95 kr

    Giandujotto Maximo har en stærk karakter, takket være fraværet af mælk. Byder på udvalgt kakao, BGB Piemonte hasselnød og sukker, der ved hjælp af traditionelle metoder og ny innovation giver en fascinerende smag.Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    129,95 kr


    Ikke på lager online
  • 119,95 kr

    Cialine Mælkechokolade har en sød og karamellisk smag, som bliver tydelig allerede i den første smagsoplevelse. En sødere kakao giver perfekte egenskaber til mælkechokolade. Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    119,95 kr


    Ikke på lager online
  • 129,95 kr

    Bilingue sød chokolade er en lækkerbisken til selv de mest krævende chokoladeelskere. Sød Bilingue har en tynd belægning af mælkechokolade og er fyldt med blød kakaocreme.Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    129,95 kr


    Ikke på lager online
  • 109,95 kr

    En chokolade creme dedikeret til kendere af mørk chokolade. Indeholder mere kakao, der giver det en mørkere smag, perfekt til is eller frisk frugt. Anbefalet opbevaringstemperatur mellem 17-19 ° C.
    109,95 kr


    Ikke på lager online
  • 99,95 kr

    Thai ingefær overdækket af mørk chokolade har en stærk og levende smag. Ingefær er valgt fra Thailand på grund af sin stærke organoleptiske egenskaber og intense smag.
    99,95 kr


    Ikke på lager online
Viser 1 - 17 af 17