Filter-søgning

(6 produkter)

Pris

88 - 280 kr

Land

Brændevin og Snaps

Snaps (eller akvavit) er den mest udbredte form for brændevin i Danmark, men i kategorien Brændevin kan du også finde fransk Calvados og Eau de Vie, brændevine fra navnkundige Angostura, og fra de danske himmelstrøg byder vi på Brænderiet Enghavens delikate frugtbrændevine.

Leder du efter andre brændevine?

Flere brændevine har deres egen kategori, se:

Snaps (eller akvavit) er den mest udbredte form for brændevin i Danmark, men i kategorien Brændevin kan du også finde fransk Calv Mere

Brændevin og Snaps Der er 6 varer

pr. side
Viser 1 - 6 af 6
Mest populære
 • 184,95 kr

  Denne brændevin fra Schumachers er et fremragende alternativ til den klassiske kommensnaps. Schumacher økologiske slåen brændevin fremstillet på tørret vilde slåenbær, der har trukket i ren alkohol. Denne proces gør at bærerne efterlader sin søde aroma stoffer i snapsen og tilfører en sødme og anelse smag af mandel.
  184,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 184,95 kr

  Schumachers økologiske brændevin lavet på rosmarin og æble komplimenterer hinanden godt. Den distinkte smag af rosmarin afløses af den søde smag fra æblet. Brændevinen er ideel til både stege- og grillretter.
  184,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 89,95 kr

  Denne bitter har en klar og usædvanligt kompleks smag, der giver en imponerende dybde til især rombaserede cocktails. Den bitre smag forsvinder, idet Orange Bitters tilsættes mad og drikke, hvorefter smagsindtrykket består af unikke lokale urter og krydderier samt en tør og intens smag af appelsinskal.
  89,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 184,95 kr

  Schumachers økologiske chili/citron brændevin er fremstillet til alt fra det moderne køkken til sild, skaldyr og sushi. Til denne spændende brændevin har producenten Schumacher benyttet sig af håndskrællede økologiske citroner samt chilifrugter. Sammen bidrager disse ingredienser til en spændende smagskombination fyldt med friskhed og varme.
  184,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 279,95 kr

  69°N Maltsnaps er distilleret på byg og hvede. Herefter er den tilsat 69°N's egen malt ekstrakt (sukker arter), som giver snapsen en blød og fyldig smag, som afsluttes med en let sødme der holder ved i hele eftersmagen. Maltsnaps er fantastisk til frokostbordet, og kan med stort velbehag nydes af alle, også dem der der ikke normalt er nydere af...
  279,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
 • 249,95 kr

  Denne fyldige dram er destilleretmed rav, enebær, porse, stjerneanis og honning. Den er efterfølgende lagret på skallen fra klementiner og lakridsrod. Navnet "Herman" har den fået fra Herman Salling, der førte Salling butikkerne frem til det eksklusive niveau, de er på i dag. Nyd gerne drammen til en brunch med venner og familie eller til et solidt oste-...
  249,95 kr
  Afsendes om 2-3 hverdage
Viser 1 - 6 af 6