Whisky & Mad

Whisky & Mad Forstør

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvorfor altid vælge vin til middagen? Vov pelsen, og find whiskyflasken frem! Denne bog koncentrerer sig om kombinationen 'whisky og mad' og er skabt af den svenske whiskyambassadør, Jan Groth.
Alle opskrifter er lavet af nogle af Sveriges mest kendte og populære kokke. Groth har bedt disse om at skabe whiskyretter ud fra de whiskyer, han selv stillede til rådighed. Bogen indeholder både opskrifter på små retter, forretter, hovedretter, desserter plus tips til, hvilken ost eller chokolade, der er god til forskellige whiskyer. Alle opskrifter er desuden udstyret med ideer til den helt rigtige whisky til retten.
Bogen byder også på refleksioner over samspillet mellem whisky og mad, på overvejelser om, hvordan man laver en fuldendt whiskydinner, på introduktion til whiskyens historie og traditioner, fx fejringen af Robert Burns d. 25. januar med haggis og haggissangen, og på anekdoter og minder fra forfatterens whiskyrejser.
Alt i alt kan denne bog gøre dig til en whiskyconnaiseur både i køkkenet og ved middagsbordet.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Arne Adler / Jan Groth
Sideantal: 143
Sprog: Dansk
Originaltitel: Whisky och mat
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Stevali Production
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Grenadine
Bredde: 210 mm
Højde: 2650 mm
Vægt: 660 g
Udgivelsesdato: 28 Aug 2011
Varefakta
Reference

b-9788792752017

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk