Vinen til maden

Vinen til maden Forstør

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Vinen til madener Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.
Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Søren Frank
Sideantal: 245
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 7
Udgave: 2
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 195 mm
Højde: 257 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 966 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2008
Oplagsdato: 02 Dec 2015
Varefakta
Reference

b-9788756792530

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Vinen til maden Politikens Forlag