Smørrebrød i Danmark - Stederne, stykkerne og historien

Smørrebrød i Danmark - Stederne, stykkerne og historien Forstør

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Smørrebrød i Danmark fortæller hele historien om hvordan smørrebrødet udviklede sig fra det daglige brød for den jævne dansker til at blive en celeber luksusspise i 1890’ernes København. Om dets storhedstid op gennem 1900-tallet, til dets fald i 1970’erne og endelig til dets renæssance i vore dage.

Smørrebrødet kom stærkt tilbage som kulinarisk specialitet omkring 2006 i København, og nu slår det igennem over hele landet, ligesom det er begyndt at få international bevågenhed.
Her hjemme er der kommet seriøse og ambitiøse smørrebrødsrestauranter i bl.a. Esbjerg, Odense, Vejle og Århus. Disse nye og en perlerække af de bedste gamle og nye københavnerrestauranter portrætteres i bogen, med stor vægt på at lade menneskene bag smørrebrødet komme til orde.
Læseren vil nyde godt af forfatterens unikke indsigt i smørrebrødsverdenen, en indsigt han har erhvervet gennem en 46 år lang kærlighedsaffære med det højt belagte smørrebrød.
Gennem “Smørrebrød i Danmark - stederne, stykkerne og historien,” vil læseren opleve, at smørrebrødsverdenen er stærkt forskelligartet og facetteret.
Derfor er restaurantportrætterne opdelt i kategorier som Modernisterne, Klassikerne og Den gamle skole.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Ole Troelsø
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Forord af: Bi Skaarup og Claus Meyer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Ole Troelsø
Udgiver: Forlaget Lucullus
Bredde: 179 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 724 g
Udgivelsesdato: 17 Sep 2012
Oplagsdato: 17 Sep 2012
Varefakta
Reference

b-9788799551606

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Smørrebrød i Danmark - Stederne, stykkerne og historien Forlaget Lucullus