SMAGEN AF RABARBER

SMAGEN AF RABARBER Forstør

188,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.
Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Steengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. 128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, - Stort format (21x 26 cm).

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: INGER VAABEN
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Bjarni B. Jacobsen m.fl.
Udgiver: Koustrup & Co.
Bredde: 213 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 681 g
Udgivelsesdato: 28 Feb 2015
Oplagsdato: 28 Feb 2015
Varefakta
Reference

b-9788793159068

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

SMAGEN AF RABARBER Koustrup & Co.