Smagen af GRÆSKAR

Smagen af GRÆSKAR Forstør

188,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.

Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.

En oplagt værtindegave til Halloween - og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Maren Korsgaard
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Kirsten Tind
Omslagsgrafiker: Lars Møller Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Koustrup & Co.
Bredde: 215 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 693 g
Udgivelsesdato: 14 Sep 2014
Oplagsdato: 14 Sep 2014
Varefakta
Reference

b-9788793159044

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Smagen af GRÆSKAR Koustrup & Co.