Webers steak

Webers steak Forstør

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den perfekte steak er en videnskab og stiller høje krav til både kød og kok!

Webers kok Jamie Purviance giver dig her sine bedste råd om den perfekte fedtmarmorering, farve og fugtighed i det rå kød, og hans bedste tips og retningslinjer til at få det lækreste resultat med den ønskede kernetemperatur og farve i den tilberedte steak.

Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Find opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt et tilbehørsafsnit og masser af marinader og saucer, der sætter prikken over i’et.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jamie Purviance
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 190 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 449 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2014
Oplagsdato: 20 Mar 2014
Varefakta
Reference

b-9788711359525

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk