Vanille kogebogen - forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke

Vanille kogebogen - forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke Forstør

78,13 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Vanillekogebogenindeholder over 100 opskrifter på forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, supper, saucer, salater mm. - alle med vanille! Bogen indeholder desuden råd og vejledning om valg af vanille og informationer om vanillens mange 'aromagiske' egenskaber. Opskrifterne er nemme og der er store billeder af alle retter.
Bogen er baseret på Patricia Rain's 'The Vanilla Chef' og er bearbejdet og videreudviklet af 3 danske vanillevilde køkkenchefer. Mette Warming - Henne Kirkeby Kro, Anne Bach Pedersen - Hotel- & Restaurantskolen København, Annette Bylov Sørensen - Restaurant Gilleleje Havn i samarbejde med Karsten Kroman.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Karsten Kroman
Sideantal: 178
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Merethe Simonsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kromans
Bredde: 169 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 441 g
Udgivelsesdato: 11 Dec 2005
Oplagsdato: 11 Dec 2005
Varefakta
Reference

b-9788799089727

Sprog

Dansk

Vanille kogebogen - forretter, hovedretter, mellemretter, desserter, brød, kager, supper, saucer, drinks og drikke Kromans